Helemaal prima

Snelle verzending, mooi verpakt, uitstekend retourbeleid. Maar was niet nodig.

Besteld en binnen de termijn ontvangen.

Gekregen wat besteld had en zeer tevreden.

Fijn

Goede commissie, snelle levering!

Mooie PME jas besteld, prima afgeleverd.

Mooie PME jas besteld, prima afgeleverd. Niet de allersnelste service maar gewoon prima,een dag of 4 á 5 gewacht. Track en trace verliep niet goed maar kreeg netjes mijn nieuwe jas in een nette verpakking. Goede service

Gewoon goed

Makkelijk met bestellen en snel geleverd

Service en goede prijs

Ik ben blij met de producten gekocht bij Castellijn en de snelle service en leveringen

Leuke site

Vlug geleverd en mooie merken voor me gr Ronald

Kleding niet kleur, dus retour

Netjes afgehandeld

Top, levering is compleet en snel geleverd.

Prima en supersnel

Het pakketje had ik de vorige avond besteld en was de volgende dag al geleverd. Prima verpakt en product ben ik ook tevreden over.

Topservice

Bestelling geplaatst, onmiddellijk antwoord na vraag per mail. Duidelijke informatie bij bestellen en levering binnen beloofde termijn. Prima prijs en beschrijving van artikel (hemd).

PME besteld snel binnen

Geen retour optie gebruikt. Netjes verpakt.

Geweldige kwailiteit voor de beste prijs

Snelle levering, prachtige jas.

Correcte en snelle afhandeling

Correcte en snelle afhandeling

Goede service. Net even dat extra's Ik had een vraag over speciaal item het antwoord gaf mij duidelijkheid waardoor ik het artikel meteen besteld heb.

Klantvriendelijk, betrokken, betrouwbaar en fair bedrijf

Zelfs in het weekend werd gereageerd op mijn vraag / mail over product op de website Ik werd enorm goed en vriendelijk geholpen. Betrokken mensen en de levering was snel en netjes verzorgd. Zeker een aanrader. Ik doe maar zeer zelden mee met reviews, maar voor dit bedrijf maak ik uitzondering: het bedrijf (de mensen) springt er qua persoonlijke benadering toch echt bovenuit!

Goede website, snel geleverd.

Prima product en levering

Snelle correcte levering

Mijn bestelling correct en vlot ontvangen.

Zou niet weer bestellen

Had nr en naam van een oude broek op gezocht en dacht dus dezelfde te krijgen, maar dit was helaas niet zo. Toen wilde ik het artikel terugsturen dit was erg omslachtig en ook nog flink prijzig.

Kwaliteit en een goed prijs

Ruime keuze en en goede prijs. Ook was de bestelling snel geleverd.

Levering en Produkt prima

Ruime keuze in combi met prima service

Altijd een ruime keuze en een goed kledingadvies.

Fijne winkel, goede producten en prima bediening/ hulp.

Goed advies en fijn dat men meedenkt en voorstellen doet. Kleding wordt gebracht om te passen.

71 Markt

Beek 6191 JK