Hier kleden ze de persoon naar smaak. Top

Ik kom regelmatig bij de castelijn en ik Slaag er altijd met of zonder personel shopper,was voor mij bij t laatste bezoek Wel nodig voor n personel shopper voor Een speciale gelegenheid,deze medewerkers zijn er om naar jouw wensen Te voldoen en kijken naar jouw als persoon Wat het beste tot je recht komt.

Aandacht voor de klant.behulpzaam en klantvriendelijkheid

Goede service, brede keuze, vriendelijk personeel

Goede service, brede keuze, vriendelijk personeel

Kleding mooi, service minder.

Heb nu 2x iets gekocht en 2x alleen bij de paskamers gestaan. De verkoopster vroeg niet bij het verlaten van de pas kamer of het gelukt was en of ze iets kan aanpakken. Zelf terug hangen dus en zelf naar de kassa brengen. Verkoopster zijn maar met 1 klant tegelijk bezig, jammer, begroeten kan altijd vind ik. Gezien en gehoord worden.

Worden altijd super geholpen.

Top winkel Top medewerkers

Ik heb hier met een tevreden gevoel mijn geld uitgegeven.

Dat ik met mijn 75 jaar nog veel kan leren omtrent kleding en mode van een vakman!

Prima begeleiding/adviezen gehad.

Kan niet beter. Een hardstikke goeie service.

Prima zeer tevreden

Zeer goed geholpen, heel vriendelijk en eerlijk, komen beslist terug.

Klasse!

Snel en super geholpen voor een kostuum.

Heel klantvriendelijk

Altijd vriendelijk En goed advies

TOP

TOP

Geweldige service

Ik wordt hier uitstekend geholpen , en als ik vragen heb krijg ik een passend antwoord

Zeer prettig

Zeer vriendelijk personeel en heel kundig in advies te geven over kleding.

Fijn geholpen

Vriendelijk en meedenken qua keuze van kleding

Prima zaak

Persoonlijke aandacht. Niet opdringerig Ruime keuze Vriendelijk personeel

Heel kundig personeel!Laten je gewoon winkelen en als je vragen hebt staan ze gelijk klaar vo9r je!

Castelijn heeft een uitgebreide kledingzaak waar ik altijd slaag !

Het begint al bij het parkeergemak bij de voordeur. Castelijn heeft genoeg aanbod en het personeel is niet opdringering en helpen graag wanneer je dit wilt. Ik vind alles van kleding nu in 1 winkel en hoef niet meer naar het drukke Maastricht. Wanneer er kortingsakties zijn loop ik zeker naar binnen want dan is het ook fijn afrekenen. Ik heb dit adres een kleine 2,5 jaar geleden bij toeval gevonden en vanaf dat moment kom ik er regelmatig.

Top bediening

Heel vriendelijk personeel niets is te veel kom er graag terug

Geweldige beleving gehad! Mooie kleding!

Mijn vriendin en ik hadden een afspraak voor kleur-en kledingadvies. We hadden een ontzettend leuke ochtend. Mooie kleding, fijne merken! Altijd heel vriendelijk personeel.

Super assortiment en fijne hulp.

Super assortiment en fijne hulp.

Prima service!!

Prima ontvangst met koffie.

Besteld en heel snel geleverd

Heel vriendelijk en razend snel

Mooie fashion, super vriendelijk en behulpzaam

super

super service erg klantvriendelijk

Snel geleverd en prima service.

Mijn bestelling was snel geleverd en precies was ik ervan had verwacht met een kleine leuke verrassing in de doos er ook nog bij.

71 Markt

Beek 6191 JK