Pluspunten
Onwijs snelle levering!
Pluspunten
Snelle levertijd.. Bedankt.
Creditbeperking is uit de tijd
Pluspunten
prijs kwaliteit oke en snelheid super
Pluspunten
Snelle goede levering, goede prijs/kwaliteitverhouding
Pluspunten
Omdat ik in de buurt was ben ik zonder afspraak naar het bedrijf gereden en ben ik (tijdens de lunchpauze van het personeel) probleemloos geholpen. Top service.
Pluspunten
Ik had een vraag en meteen werd me een oplossing aangeboden. Zeer goede communicatie en razendsnelle levering.
VerbeterpuntenDoe zo verder!
Pluspunten
Goed verpakt, snel in huis!
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Alles correct ingepakt en geleverd. Prima
VerbeterpuntenKan niet beter. Top!
Pluspunten
het deed wat het beloofde te doen
Verbeterpuntenop de bestelpagina stond: in voorraad. bij de bevestiging las ik dat het produkt in backorder stond. verwarrend, want een dag later werd het bezorgd.
Pluspunten
Snelle levertijd.
Pluspunten
Altijd snel geleverd, goede service, vriendelijk aan de telefoon, alsof ze je persoonlijk kennen.
Pluspunten
Direct iemand aan de telefoon die begreep waarom ik een bestelfout gemaakt had. En perfect ingespeeld op mijn vraag. Snelle creditnota ontvangen en verrekend met de nieuwe rekening. Top dus