Ga zo door!
Pluspunten
Levert snel uit voorraad en zorgt altijd voor goede afhandeling
VerbeterpuntenSite kan iets uitgebreider bv prijsmachine en dan automatisch welke rollen erbij kunnen (gelinkt)
U plaatste een bestelling in onze vakantiesluiting. Dit is duidelijk zichtbaar in het ballonetje van de chatfunctie. Zichtbaar op elke pagina, waar u ook binnen komt op de site. Verzending weer mogelijk vanaf maandag 13 augustus.
telefonisch slecht bereikbaar.
Bestelling is nooit geleverd! Na een week wachten meerdere malen gebeld hierover, telkens meer dan 5 minuten de telefoon over laten gaan maar er wordt niet opgenomen. Zeer slecht! Geen aanrader
U plaatste een bestelling in onze vakantiesluiting. Dit is duidelijk zichtbaar in het ballontje van de chatfunctie. Zichtbaar op elke pagina, waar u ook binnen komt op de site. Verzending weer mogelijk vanaf maandag 13 augustus.
Pluspunten
Snelle levertijd
Pluspunten
snelle levering lage franco levering
Verbeterpuntensite is niet heel handig
Pluspunten
Snelle reactie, snel schakelen en bereikbaar ook voor afhalen.
Pluspunten
Prima en snelle afhandeling weer
Pluspunten
Hele snelle levering
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs.
VerbeterpuntenDe verzendkosten waren bijna duurde dan ik bestelde. Misschien dat hier nog iets mee gedaan kan worden.
Pluspunten
Supersnelle levering
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
vlotte correcte afhandeling na mijn commentaar inzake de dubbele prijzen op het bestelde product
Verbeterpuntenwebshop aanpassen zodat er geen dubbele prijzen kunnen ontstaan