Correct !!

Ondanks de problemen om Hills hondenvoer te bekomen door geen voorraad, toch moeite gedaan om dit op te lossen !

Duidelijke website Goedkoop en erg snelle levering

Groot assortiment.

Fijne service.en groot assortiment met goede prijzen. Niet te duur. Snelle levering!

Netjes op tijd

Wat ik bestel komt altijd op tijd. Prima verzorgd

Product oké

Jammer dat het zodanig verpakt was dat het niet door de brievenbus kan.

Makkelijk besteld

Bestellen ging makkelijk. Bezorging was een dag te laat, helaas niet voor de eerste keer. Maar eenmaal bezorgd was het netjes verpakt.

Tevreden!

Ik ben erg tevreden als je om advies vraagt krijg je zeer snel antwoord. De bestellingen zijn altijd perfect verpakt. Het enige min puntje is dat soms de voorraad niet klopt en dat de levering wat lang duurt. Dan zou een overleg misschien een optie zijn, dat de rest wel geleverd wordt.

Goed product en betaalbaar

De levering is snel

Duidelijke website goed bereikbaar via telefoon

Er gaat wel iets fout wat betreft bestelling maar wordt altijd correct opgelost. Dit heeft meer te maken met de kleur zakken voer. Ook zijn ze telefonisch goed bereikbaar en altijd vriendelijk en meedenkend met een oplossing

Bestelling best snel geleverd. Deze beoordelingsmail heb ik echter 3x ontvangen in mijn mailbox.

bestelling

Als je de klant opvolgt welk product hij besteld en om de 2 a 3 maanden dan kan je het product voorzien in de stock, zodat uw de bestelling wel kan verzenden, want bij mij is het al 2x gebeurt dat je de hondenbrokken van 7kg niet kan opsturen, wel 3 zakken van 2kg. Voor de rest is alles ok. Met Vriendelijke Groeten, Pintens Patrick

Te lange levertijd

We hebben 3x bij een andere dierenarts voer moeten halen en echt heel, heel lang moeten wachten op speciaal voer voor onze lieve 20 jarige poes. Gelukkig had de dierenarts het staan en daarna bij de concurrent hetzelfde voer besteld, de volgende dag in huis. Helaas is dit de 2x dat we zolang hebben moeten wachten.

Hills hondenvoer

Ondanks dat de Hills niet op voorraad was heeft het bedrijf het 2x zeer goed opgelost. 1) Was erg geholpen met een kleinere verpakking die wel op voorraad was, deze is zonder bezorgkosten naar ons toegestuurd, terwijl het de helft van de bestelling was, maar onze hond had wel te eten. 2) Toen de andere helft nog steeds niet op voorraad was hebben ze het geld meteen teruggestort.

Snel proces vanaf bestelling online tot thuis bezorgd!

Alles vlot geregeld en prijs is helemaal mooi!

Ik koop al jaren bij Petmark

Altijd goede kwaliteit en service nooit problemen

Prima prijzen maar bestelling duurt erg lang

Het laatste half jaar moet ik erg lang op mijn bestelling van kattenvoer wachten. De laatste keer zelfs 5 weken. Dit omdat het niet op voorraad is, alleen zie je dat niet als je de bestelling plaatst. Je krijgt na een paar dagen een mailtje waar staat dat de leverancier niet geleverd heeft. Vervolgens dat de bestelling nog langer duurt en als je geld wil terugvragen dat een mogelijkheid is. De laatste keer heb ik na 5 weken zelf een mail gestuurd en toen was het er de volgende dag. Dus als je direct voer nodig hebt raad ik dit zeker niet aan.

Top, klantvriendelijk en behulpzaam!

Na telefonisch contact te hebben gehad over een te leveren product wat niet voorradig is er snel een andere oplossing gekomen! Klantvriendelijk en behulpzaam!

Prima eten voor de poes

Het bestellen via internet gaat goed en snel!

Slecht

Pakketje is eerst vermist geraakt en toen was het eerst niet meer leverbaar.

Jammer dat het tegenwoordig langer duurt om levering te ontvangen.

Service en bereikbaarheid goed.

Goede service en telefonische bereikbaarheid goed. Snelle levering.

Late levering en slechte communicatie hierin.

Bestelde product was schijnbaar niet op voorraad bij leverancier maar had dit meteen laten weten via de site of een mailtje. Voor onze hond is dit een belangrijk medicijn en mag niet zonder komen te zitten. Hopelijk in de toekomst is een verbetering merkbaar.

Levering nooit op tijd

Inmiddels 2 maal brokken besteld. De eerste levering leek zoekgeraakt bij PostNL. Netjes opgelost door een nalevering (inmiddels wel 2 weken verder). De tweede levering na een week nog niet verzonden. Klantenservice wel goed bereikbaar. Communicatie via email of account is er niet. Petmarkt is van goede wil maar je moet wel overal zelf achteraan bellen. Heb je snel diervoer nodig? dan kun je beter naar je lokale dierenarts gaan en daar bestellen.

Meerheide 270

5521 DW Eersel

(+31) 0497-221234

Over Petmarkt.nl

PetMarkt.nl: Dé dierenapotheek voor je huisdier. Met onze ruime ervaring proberen wij bij te dragen aan de optimale zorg voor je huisdier. PetMarkt.nl is een betrouwbare online dierenapotheek voor voeding, verzorging en medicijnen voor je beste vriend. Onze dierenarts en specialisten hebben de beste producten voor je geselecteerd in onze webshop. Van dieetvoeding tot aan biologische snacks. Kortom een compleet assortiment aan kwaliteitsproducten voor je huisdier.