Onjuiste info mbt voorraad.

Levertijd ondanks dat aangegeven wordt dat product op voorraad is. Tijdens tel. Contact werd de eerste keer aangegeven dat product verstuurd was maar probleem bij de post lag..tweede tel. gesprek gaf medewerker aan dat leverancier het product niet had aangeleverd? Je kunt een hond niet 1,2,3 op ander voer zetten. Zeer slecht voor een aan dierenarts gekoppelde onderneming om klanten te misleiden en aan het lijntje te houden. 3de telefoongesprek gaf (vriendelijke) medewerksteaan..er wordt echt morgen geleverd...echter dag later nog steeds geen track&trace ontvangen... Overigens werd mijn eerste soortgelijke review binnen een paar uur verwijderd

Voorraad = niet op voorraad. Lange levertijd

Levertijden ondanks dat ze aangeven voorraad te hebben.. Zeer lang Bij telefonisch contact inzake levertijd tot twee maal toe een ander verhaal of smoes. Ondank definitieve toezegging geen track&trace krijgen.. Zeer slecht voor een dierenarts om zo met je klanten om te gaan..hond kun je niet 1,2,3 op ander voerzetten...geef dan eerlijk aan dat er geen voorraad is en misleid consument niet'

Zeer slechte ervaring

Dit was de eerste bestelling bij Petmarkt.nl en daarmee ook direct de laatste. Bestelling is na anderhalve week en drie telefoontjes verder, ondanks de belofte voor een snelle levering, nog steeds niet verzonden. Ook de manier van communiceren van de helpdeskmedewerker laat te wensen over, laat ik het zo zeggen; fatsoenlijk communiceren met klanten is iets wat je kunt leren en waarmee je klanten kunt binden.

Snelle bezorging

Snelle bezorging

Klantvriendelijk

Goede producten, redelijke prijzen, snelle levering

Super snel geleverd

Goede ervaringen

goeie service

was mijn 1e bestelling maar ben zeer tevreden over de afhandeling...goeie producten en goeie prijzen!

Altijd snelle levering,veel goedkoper dan bij de dierenarts.

Prima service!

Er miste 1 artikel. Werd zonder problemen direct na gestuurd

Goede service ,en fijne prijzen ,scheelt een hoop vergeleken met andere sites. Soms moet je wat langer ,wachten ,maar bestel gewoon op tijd. Duurt het wat langer krijg je netjes een mail. Voor mij niks anders meer

Heel lang wachten op levering

Hoewel op de website wel staat dat levering 3-5 dagen duurt, heb ik dit als erg lang ervaren. Geen tussentijdse meldingen ontvangen. Pas 1 week later spullen in huis, en ik had eerder bericht van PostNL dat het onderweg was dan van Petmarkt.

Overzichtelijk site waarop je snel kunt bestellen en betalen dit is een goed alternatief voor voerproducten die je niet in de dierenwinkel kunt aanschaffen

Ik krijg wat ik bestel

En als er eens vertraging is dan wordt het op tijd gemeld.

Petmarkt is een volledige handige site

Ben bij petmarkt terecht gekomen omdat ze een goede overzichtelijke site hebben. Ze zijn een stuk goedkoper als de doorsnee dierenarts of dierenwinkel. Het bezorgen van de bestelde producten en/of de communicatie naar de klant als het ff niet op tijd lukt kan een stuk beter.

Bestelling snel in huis.

Mijn product was goed te vinden, overzichtelijke site. Besteld en snel in huis.

Gewoon goed

Snel en netjes geleverd

Heel erg goed

Levering duurde even omdat het artikel niet beschikbaar was. Daarna erg snel bezorgd. Bestel zeker weer. En een hele goede prijs

fijn bedrijf voor speciaal dierenvoer

Fijn bedrijf voor onze hond met maag/darm problemen. Vooral een groot compliment voor de medewerkers aan de service telefoon. Vriendelijk behulpzaam en geduldig. De spullen worden, bij mij, altijd binnen de aangegeven tijd afgeleverd.

Snel bezorgd

Contact opgenomen tijdens bestellen, heel goed geholpen en vriendelijke dame aan telefoon

meestal snel verstuurd

Meestal heb ik de bestelling snel in huis. Maar het komt voor dat de voeding voor mijn kat niet op voorraad is. Kunt u mij berichten als dat gebeurt, zodat ik het misschien ergens anders kan bestellen. Bij voorbaat hartelijk dank Leny Ruiten-v.d.Meer

Telkens niet op voorraad

Laatste maal 7 weken op bestelling moeten wachten en dat kan niet als je katten speciaal voer gebruiken.

Makkelijk online bestellen. Herhaling van eerdere bestelling zijn ook makkelijk te plaatsen. Altijd zeer snelle levering.

Zeer snelle levering, goed verpakt . Goede prijs kwaliteit. Doe zo verder

Gewoon prima

Meerheide 270

5521 DW Eersel

(+31) 0497-221234

Over Petmarkt.nl

PetMarkt.nl: Dé dierenapotheek voor je huisdier. Met onze ruime ervaring proberen wij bij te dragen aan de optimale zorg voor je huisdier. PetMarkt.nl is een betrouwbare online dierenapotheek voor voeding, verzorging en medicijnen voor je beste vriend. Onze dierenarts en specialisten hebben de beste producten voor je geselecteerd in onze webshop. Van dieetvoeding tot aan biologische snacks. Kortom een compleet assortiment aan kwaliteitsproducten voor je huisdier.