Volgende dag in huis.

Fijne *winkel*

Goed product en mooie prijs. Beestjes zijn blij. Ging iets fout bij de leverancier maar heeft de medewerker van Petmarkt erg netjes opgelost.

Op tijd en goedkoop

Snel, goedkoop en op tijd.

Goed product, goede prijs, maar wel …..

…… erg trage levering. Na telefonisch contact van mijn kant, vernam ik pas dat product niet op voorraad was en moest worden besteld.

Mijn pakket was al opgehaald door post.nl, en de volgende dag zou het worden bezorgd Door de drukte werd het niet bezorgd en er veranderde ook niets alleen steeds door de drukte werd pakket nog niet bezorgd. Contact op genomen met Petmarkt uitgelegd dat ik zelf naar post.nl had gebeld maar zij niets voor mij konden doen. Een medewerkster van Petmarkt zei ze zou bellen en in de middag zou ik iets horen. S’middags een e-mail gehad staat op de planning om de volgende dag bezorgd te worden, en zij zou het ook in de gaten houden. Gelukkig is het vanavond om 18:45 uur bezorgd

Snelle levering!!

Snelle levering!

Prima en zeer snel geleverd!

Helemaal tevreden!

Snelle levering volgens afspraak.

Gewoon goed, makkelijk en betaalbaar.

Na het plaatsen van mijn bestelling wordt ik keurig op de hoogte gehouden via de e-mail. Heb mijn bestelling binnen met 2 á 3 werkdagen in huis. Betalen kan achteraf wat ik de eerste keren ook heb gedaan maar het vertrouwen dat alles goed gaat is er dus betaal nu gelijk via ideal. Fijn, makkelijk en betaalbaar. Oja de eerste keer nog even gebeld voor advies ook hier werd ik vriendelijk te woord gestaan.

Goede kwaliteit tegen goede prijs en geweldige klantenservice

De enige website die nog normale prijzen hanteert voor dieetvoeding. En nog super klantvriendelijk ook.

Super snelle service!

Altijd snelle bezorging en scherpe prijzen!

perfect

goede verzorging van bestelling

Goede communicatie

Goede communicatie en netjes geleverd

Goede service, snel verzonden

Pakket snel verzonden. Fijne site.

Snel verstuurd en scherp geprijsd

Goede service en snelle levering

Mijn bestelling is snel en goed geleverd. En de prijs is prima.

Nvt

Goede prijs kwaliteit

Goede prijs, kwaliteit. Alleen 8 dagen gewacht op levering.

Goede service, vriendelijke medewerkers. Snelle levering, soms al na 1 dag. Prijzen zijn top, zo blijft het nog leuk Veel keus voor dieetvoer en treats..

Lage prijs, snelle afhandeling en verzending maken deze winkel top!

Had flesjes supplement voor honden besteld voor een prijs die euro's lager is dan bij concurrenten. Het pakket werd snel de volgende dag reeds keurig verpakt door PostNL bij mij bezorgd. Klasse!

Snel geleverd. Tis een zak voer. Wat kun je daar over zeggen….

gezond voer

Prima service goede prijs alles klopt

Meerheide 270

5521 DW Eersel

(+31) 0497-221234

Over Petmarkt.nl

PetMarkt.nl: Dé dierenapotheek voor je huisdier. Met onze ruime ervaring proberen wij bij te dragen aan de optimale zorg voor je huisdier. PetMarkt.nl is een betrouwbare online dierenapotheek voor voeding, verzorging en medicijnen voor je beste vriend. Onze dierenarts en specialisten hebben de beste producten voor je geselecteerd in onze webshop. Van dieetvoeding tot aan biologische snacks. Kortom een compleet assortiment aan kwaliteitsproducten voor je huisdier.