Hartstikke goed!

Goede prijzen, voordelig, Snelle levering. Dankjewel voor de goede wensen kaart!

Snelle correcte aflevering

Eerste keer besteld bij Petmarkt maar ben erg tevreden. De levering was heel snel ondanks de feestdagen. Ik ga zeker nog hier bestellen.

Product goed.

Jullie werken prima. Uitstekend. Jammer vd bezorging. Ben zeer ontevreden over Post.nl

supersnelle levering

Super fijne webshop

We bestellen hier speciaal voer voor onze viervoeter. Makkelijk om een bestelling te plaatsen en altijd snelle levering. Bij vragen ook via mail snelle reactie. Hoge gebruiks en klantvriendelijkheid. Zeer tevreden dus

Het is netjes op tijd geregeld en afgeleverd, ze houden je netjes op de hoogte

Niet juiste product

Levering was snel maar niet het juiste product ontvangen.

Goedkoopste en goed!

Hills hondenvoer zoals altijd op tijd geleverd en de goedkoopste die ik kan vinden.

Snelle levering en betaalbaar

Alles op voorraad en snelle levering

Ik twijfelde vanwege sommige reviews of ik wel bij Petmarkt zou gaan bestellen. De lage prijs gaf voor mij toch de doorslag om het gewoon te proberen. Ik heb nu twee keer besteld en beide keren goed op de hoogte gehouden over de verzending en heel snel geleverd. Dus ik blijf vaste klant.

Twee uit drie bestellingen slecht!

Op hun website staat bij de door mij bestelde artikelen 'op voorraad'. Zelf na enkele dagen moeten informeren naar orderstatus, want, nog niets ontvangen. Eerste keer maand (!!!) op de artikelen gewacht. Foutieve levering meegeteld. Bij een tweede kans, die ze wel verdienden, wederom volgens hun eigen website 'op voorraad', was dit weer niet het geval. Order geannuleerd. Onvolledige informatie, snelle maar slechte communicatie. De iets lagere prijzen die dit bedrijf aanbiedt wegen voir mij niet op tegen het gedoe wat ik met 2 van de drie orders had. Jammer!

goede prijzen en snel verstuurd

De producten zijn voordelig geprijsd en worden snel verstuurd. Versturen kan ook naar een post nl punt, wat erg handig is

Makkelijk te bestellen en snel geleverd!

Voor de juiste prijs , makkelijk te bestellen en snelle levering is petmarkt de beste!

De producten die ij wil bestellen zijn altijd op voorraad.

Het bestelde snel geleverd

Snelle service en goede prijs.

Zoals hier boven alleen dat gekke gedoe om te controleren dat ik een robot ben was lastig omdat ik niet goed zag wat voor letter het moest voorstellen.

Snelle levering. Makkelijk om contact met hen te maken als je iets wilt vragen. Goede prijs

Al jaren een goede service.

Kan maar één ding zeggen, Top!

goede service

goede service gelijk verwacht

Snel contact

Snel, goede kwaliteit, correcte afhandeling en vriendelijk

Netjes afgeleverd.

Het bestellen ging moeilijk als je via Klara wilt betalen. Via een telefoontje alles prima geregeld en vriendelijke medewerker.

Matig

Ik had royal canin urinary s/o loaf, maar ik kreeg morsels toegestuurd. Dit eet mijn kat niet, dus heel vervelend

Ok

Sterren zeggen genoeg toch? Mvg… Dennis Kemper

Meerheide 270

5521 DW Eersel

(+31) 0497-221234

Over Petmarkt.nl

PetMarkt.nl: Dé dierenapotheek voor je huisdier. Met onze ruime ervaring proberen wij bij te dragen aan de optimale zorg voor je huisdier. PetMarkt.nl is een betrouwbare online dierenapotheek voor voeding, verzorging en medicijnen voor je beste vriend. Onze dierenarts en specialisten hebben de beste producten voor je geselecteerd in onze webshop. Van dieetvoeding tot aan biologische snacks. Kortom een compleet assortiment aan kwaliteitsproducten voor je huisdier.