Echt een fijne ervaring om hier te kopen.
Exact de laptop die ik zocht.
Snelle verzending, goede prijskwaliteit, goed bereikbare helpdesk.
Zeer positief over de klanten service.
Aankoop en levering waren zeer snel. Product hardware-matig prima verhouding prijs/kwaliteit. Software-matig: een lijdensweg tot volledige installatie. De windowsupdate na de basisinstallatie liep steeds mis. Vervolgens ongeveer een uur met de HP-helpdesk contact gehad zonder oplossing en doorverwezen naar microsoft. Na volledige update van ongeveer 2 uur werkt het systeem nu wel prima. Een volledige leek zou dit, vrees ik, nooit klaar hebben gekregen. Dus was dit wel een teleurstelling. Eind goed, al goed
Kocht daar recent mijn HP Laptop. Had daarvoor ook al contact gehad met Electrocorner over een laptop. Werd toen correct te woord gestaan en geinformeerd. Later zag ik op hun site de HP laptop staan die ik graag wilde kopen. Was snel geregeld. Besteld en de volgende dag geleverd. Zeer tevreden met mijn aankoop. Een verkoper die ik graag aanbeveel; maakt waar wat beloofd wordt !
Besteld volgende dag ontvangen. Was goed verpakt. Nieuw Laptop geen geberuikers sporen. Zeer tevreden. N.B. ik ben niet geinteresseerd in Antivirus programma. In toekomst wil opnieuw laptop of pc kopen.
Duidelijke website, makkelijk te betalen, snelle levering...
Mooie laptop van goeie kwaliteit!
mooie laptop snel en mooie design voor een mooie prijs
Gallery024 is tevreden
Alles verloopt vlekkeloos, bestelling, betaling en levering zelfs op zaterdag, een echte aanrader !!!
Snel geleverd. Fatsoenlijk verpakt. Geen foutjes of krasjes terug te vinden. Zo goed als een nieuwe! Tevreden.
Hele snelle levering, alles werkte prima en was heel goed verpakt.
pas toen ik de bestelling ontving en op de doos 'renewed' zag staan, had ik door dat het om refurbished toestel ging. dat staat dus nergens vermeld op de site.........
Snel geleverd naar volle tevredenheid
Zeer slecht service. Beschadigde chromebook ontvangen. Ze willen dat je voor de kosten opdraait. Belachelijk!!
Uiteraard jammer van deze beoordeling. Normaal gesproken accepteren wij iedereen zijn mening over ons bedrijf, service en natuurlijk producten. Echter in dit geval is deze beoordeling niet juist, onvolledig en kan daarom een verkeerd beeld geven! Klant heeft per abuis 2x 2 laptops besteld op afbetaling (Klarna). Kan gebeuren natuurlijk. Klant heeft vervolgens 1 bestelling van 2 laptops geweigerd. Deze weigering brengt helaas kosten met zich mee van zowel PostNL als Klarna. Deze kosten zullen wij normaal gesproken doorberekenen en hebben dit besproken met de klant. Uiteindelijk hebben wij hierop een voorstel gedaan wat de kosten van de klant tot 6 euro reduceert, terwijl de daadwerkelijke kosten boven de 30 euro zijn. Wij nemen dus het verschil voor onze rekening. Maar het is dus niet juist om te stellen dat wij kosten voor een beschadigde laptop zouden berekenen...., vandaar onze reactie en rectificatie. In afwachting van onze klant om alsnog dit tot tevredenheid af te handelen.
Goed product. ben er tevreden mee.
De pc’s die wij hebben besteld hadden beide geen folie op het beeldscherm en het scherm leek te zijn gepoest want er zaten watersporen op. Verder leek ook de muis bij beide al te zijn gebruikt door stofsporen in de randen aan de onderkant. Het is mij teveel gedoe om dit allemaal weer retour te sturen. Maar wilde even de indruk die ik had met jullie delen.
Alles ging heel soepel en de pc snel in huis.
aanraden
zeer snelle verzending laptop als nieuw niets op aan te merken met de volledige garantie van hp
4 Zaagmolenlaan
Woerden 3447 GS