x
Product kapot bij levering. Klantenservice niet behulpzaam en professioneel genoeg. Correspondentie verloopt te informeel.
Bestelde artikel snel geleverd
alles werd snel afgehandeld en over het geleverde was ik tevreden. M.u.v. de bezorging Postnl deze stuurde mij een e-mail 5 voor de bezorging dat ze een dag eerder gingen bezorgen, uiteraard niemand thuis. Zeer slordig omdat ze 8 uur eerder nog een mail sturden dat ze het pakket op de afgesproken tijd zouden bezorgen. Nog een mailtje gestuurd hierover naar postnl maar daar reageren ze niet op.
Correct verloop, wel moeten wachten op beschikbaarheid maar zal misschien door feestdagen geweest zijn
Voldoende informatie op de site over de apparatuur die je wilt aanschaffen . Na bestellen en betalen binnen 2 dagen netjes verpakt afgeleverd door Post Nl laptop in gebruik en voldoet prima aan de verwachting die wij hadden .
Mijn ervaring over transactie en levering is top. Over toestel ik weet nog niet. mvg
Het was voor mij duidelijk dat het om een renewed product ging. Keurig verpakt, snelle levering met track and trace!
Heb reeds meerdere laptops bij Electrocorner privé gekocht in de loop der jaren en absoluut geen slechte ervaring.
Wat een ervaring. Product bestellen, volgende dag in huis. Super service. Dankjewel!!!
woensdagavond besteld en de volgende dag correct volgens afspraak geleverd
Suite à mes recherches sur le web, par exemple Test Achat (test aankoop) et les propositions faites par plusieurs grandes enseignes, j'ai trouvé votre offre fort intéressante: pour un prix avantageux, 8Go de Ram et 512Go de mémoire étaient satisfaisants pour mon utilisation. Je tenais également à avoir un pavé numérique. J'espère que la qualité de l'écran Hp ne sera pas décevante! L'achat en ligne est simple, disponible en français. La livraison s'est déroulée comme prévu. L'avenir me dira si j'ai bien évalué le score total...
Bij telefonisch contact goede uitleg over het wat en hoe. Pc nog niet geinstalleerd, maar hij oogt goed en voldoet tot nu aan de verwachting. Goed verpakt en snelle levering. Via mailcontact wordt je steeds op de hoogte gehouden over de status van de zending.
Heb m'n computer gekocht bij de Electrocorner heb heb er een hele schappelijke prijs voor betaald. Ik kon em niet goedkoper vinden. Heel snel geleverd. Top.
Wat een snelle levering ! Prijs en kwaliteit ook !
Ben al jaren klant Altijd super snel geleverd, prijs was vroeger beter verhouding gewone winkels, maar is nog altijd goedkoper
Ik was eerste terug houdend door de vele slechte ervaringen in trustpilot. Maar ik wilde Electrcorner een kans geven zo dat ze zich konden bewijzen met mijn bestelling. De levering was verrassent snel! Zondag besteld om 22:00 en de dag erop geleverd rond de middag in België! Laptop geleverd volgens specificaties en werkt goed. Enkel één opmerking: het klavier zou verlicht zijn volgens de beschrijving maar dat is niet. Maar het scherm geeft eigenlijk genoeg licht over het klavier dus zo erg is dat nu ook weer niet.
Gewoon gedaan wat ze zeggen
Laptop conform afspraak geleverd en tussentijds goed op de hoogte gehouden. Is wel wat anders dan bijv. Bol.com. Dit is echt top!
Alles is vlekkeloos verlopen met bestelling.Na bestelling binnen 24 uur geleverd,je moet het maar klaar krijgen.Nooit eerder meegemaakt.Dus een dikke proficiat voor het team dat eraan meegewerkt heeft.Zal zeker nog eens verder kijken naar andere producten.
Prima producten. Ik heb al sinds vele jaren mijn HP computers bij Electrocorner besteld, altijd prima geholpen.
Vlotte correcte service
Ik wist dat het om een HP renew product ging, dus het is altijd een gok. Eenmaal aangekomen (in een andere doos, maar keurig ingepakt) snel uitpakken en inspecteren op schade. Ik heb geen krassen/gebruikssporen aangetroffen(ik gok zelfs dat deze nooit eerder gebruikt is). De laptop werkt uitstekend en de specificaties kloppen. Al met al een goede deal, aangezien een vergelijkbaar product nieuw al snel €250-300 duurder was geweest en ik dezelfde garantie krijg als bij een nieuwe. Verder goede service en vriendelijke mevrouw aan de telefoon toen ik wat wou weten.
laptop met ryzen 5 en 8 gb werkgeheugen die slechts opstart na méér dan 1 min is echt teleurstellend
4 Zaagmolenlaan
Woerden 3447 GS