• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goedkope goede producten

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

E-mails met vragen worden beantwoord. De prijzen zijn interessant.

Ik heb een laptop gekocht, het toestel functioneert en is optisch helemaal in orde. Wat ik niet wist toen ik het toestel bestelde was dat het om een gereviseerd apparaat ging. Op de verpakking stond duidelijk vermeld HP Renew Program. Dit moet duidelijk aangegeven worden in de webshop als dit van toepassing is op het artikel. Voor de rest alles top !

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

18 december 2016 een laptop gekocht deze bleek niet te functioneren contact gezocht maar ze adviseerde mij rechtstreeks met Lenovo te schakelen (fabrikant laptop) 3 reparaties verder en bijna een jaar verder nog altijd geen functionerende laptop electrocorner komt niet met een oplossing en laat mij als klant aan mijn lot over met inmiddels een verouderd niet werkend model!

Nieuwe laptop aanbieden en coulance

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Op een vrijdag om 16.52u besteld en ja hoor...zaterdag geleverd zoals beloofd.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Na bestelling van een desktop HP slimline 260 a 133nd volgt een snelle levering,

Helaas ontbreekt het toetsenbord. Het ontbreken van het toetsenbord direct gemeld bij Electrocorner en al snel wordt een toetsenbord na geleverd HELAAS is dit een verkeerd toetsenbord (oost Europees model). Fa. Electrocorner weigert nu (helaas) om een passend toetsenbord te leveren !!! Wel kan ik de hele HP desktopset terugsturen OP MIJN KOSTEN !!! Na retour zending zou terugbetaling plaatsvinden. En juist daar geloof ik nu helemaal niets meer van !! JAMMER ! Bij fa Electrocorner ontbreekt empatisch denkvermogen ten opzicht van een koper/klant.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Zeer snelle en persoonlijke interactie bij digitale problemen

Post NL heeft niet geleverd maar dat is niet te wijten aan Electrocorner

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Zelf een fout gemaakt en de verkeerde laptop besteld. Telefonisch contact gezocht en kon hem zo omruilen. Super service.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

mooie pc's en laptops voor goede prijs

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Géén

als ik géén afspraak had gemaakt met mijn klant dan had ik het spul meteen teruggestuurd. Ik voel me besodemieterd als men verzwijgt dat het geleverde - refurbished apparatuur is en niet in de originele verpakking wordt geleverd. Het is op de site niet zichtbaar, en ook als je belt wordt dit verzwegen, pas achteraf merk je dat. Op deze wijze is het duister zaken doen. Ik heb dan ook géén vertrouwen in service en garantie.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Prima op tijd geleverd. Ruim aanbod.

Foto op site kwam niet overeen met geleverd product. Artikel omschrijving klopte wel.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle reactie, goed advies en snelle levertijd!

Eigenlijk geen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

zeer gunstig geprijsd en snelle levering. bij teruggave een keurige afwikkeling.

duidelijk bij het product en bij de prijs vermelden dat het een Refurbished product gaat.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Erg snelle levering en levert het product goed af. Ben heel blij met mijn aankoop!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

super snelle levering en een keurige prijs , kan dit bedrijf iedereen aanraden, Groet Michel Willemssen 4All-Solutions Oirlo

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Een HP renew product gekocht. De vertrouwde HP kwaliteit voor een scherpe prijs en snel geleverd. Blij dat ik Electrocorner heb gevonden.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snel antwoord via e-mail zelfs tijdens het weekend. Zeer scherpe prijs voor gekocht artikel (laptop), met 2 jaar garantie (niet het geval bij concurrentie). Geleverd op 2 dagen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Top! Vlotte transactie!

4 Zaagmolenlaan

Woerden 3447 GS