Pluspunten
Het product wat ik besteld had werd de volgende dag zo vroeg mogelijk afgeleverd op ons vakantie adres zelfs. Prima service en goed te volgen via de App.
Pluspunten
snelle levering en aan goeie prijs, 100% tevreden
Pluspunten
Snelle levering en deskundig advies
Pluspunten
Der was goede hulp ook toen we de laatste hadden proberen te kopen en hij was weg
VerbeterpuntenDe verpakking
Pluspunten
Alles vlekkeloos verlopen
VerbeterpuntenKan ik niet over oordelen
Pluspunten
duidelijke site. goede prijzen. snelle reactie op mail. super snel geleverd.
Verbeterpuntenjammer dat je voor betalen met VISA 15 Euro extra moet betalen. Op mijn product was de virus scanner verlopen en de garantie was maar 9 maanden. Ik heb dit via mail bekend gemaakt, kreeg wel snel een reactie terug. Ik moest hier zelf maar achter aan gaan (vind ik dus geen service). Ik heb nog een mail terug gestuurd , maar nog steeds geen reactie. Als je iets terug stuurt , zijn de kosten voor de koper (kan ook beter). Ik kreeg het artikel ook in zijn eigen doos (dus er zat geen bescherming/ over doos/folie omheen). Dus u weet wel hoe deze eruit zag! (ook een min puntje)
Pluspunten
Snelle levering. Duidelijke website. Ook de retourprocedure is prima geregeld.
Pluspunten
Snelle levering, Product netjes verpakt.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Overzichtelijke website, had al snel de juiste laptop gevonden die aan mn eisen moest voldoen. Eenmaal geleverd zag de laptop er super mooi uit, na alle updates gedaan te hebben , nog steeds tevreden.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Pluspunten
Artikel snel en compleet geleverd.
Pluspunten
goed, zover ik nu weet.
Pluspunten
Snelle reactive en verzending
VerbeterpuntenIk mis de handleidingen voor de installatie
Pluspunten
Snelle probleemloze levering.
VerbeterpuntenOp website is onvoldoende duidelijk dat het om refurbished/demo producten gaat. Ik kwam hier pas na levering achter. Product is verder prima, maar ik had het toch graag eerder ontdekt.
Pluspunten
snelle levering goede prijs snelle terugbetaling bij retour
VerbeterpuntenAl was de laptop defect, moet je de retourkosten zelf betalen. Dat vind ik niet eerlijk.
Pluspunten
Goedkoop, contact opnemen mogelijk, prima ingepakt product. Product werk naar behoren.
Verbeterpuntenmeer details op website over de producten
4 Zaagmolenlaan
Woerden 3447 GS