Pluspunten
Vakkundige contactpersonen, goedkope alternatieven vs toestellen uit de winkel, snelle levering zoals aangegeven.
Verbeterpuntenhet goede service bij te houden
Pluspunten
levert wat er staat geen poespas
Dit bedrijf is niet bereikbaar als je wilt communiceren over retoursturen. Zit al weken te wachten op reactie op mijn mail.
Pluspunten
Super prijs. Snel geleverd. Een aanrader. Top
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
De producten zijn zeer uitstekend, de prijs is redelijk en in vergelijking met de andere winkels is het goedkoop, snel reageren en verzenden.
VerbeterpuntenIk hoop in de toekomst meer producten te hebben
Pluspunten
geen positieve over dit bedrijf tot twee keer kapotte computer dit bedrijf test niets van h.p
Pluspunten
Drie weken terug heb ik bij ElectroCorner een 'HP-Renew' desktop computer gekocht. Voor de levering heb ik nog een mail gestuurd naar ElectroCorner waarop ik direct antwoord kreeg. De PC werd keurig op de afgesproken datum bezorgd in nieuwe originele HP verpakking. Deze PC ziet er, zoals aangegeven door ElectroCorner, als nieuw en ongebruikt uit, er zit zelfs geen krasje op. De systeemspecificaties kwamen ook overeen met hetgeen ik besteld had. Het qwerty-toetsenbord en de muis waren zelfs nieuw. De Nederlandse Windows-10 moest, zoals bij een nieuwe, bij de eerste opstart geïnstalleerd worden. De PC doet het perfect en ik ben er heel tevreden mee. Met deze Renew computer heb ik zeker een voordeel van 270 euro op een nieuwe.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Top prijs top survice alleen het product werkt niet zoals het zou moeten
VerbeterpuntenControle producten
Pluspunten
VerbeterpuntenService. Een all in one computer gekocht (renew hp). Na 1 dag werkte de D-schijf niet goed. Dschijf viel weg. Moest telkens opnieuw opstarten. Klantendienst opgebeld met de melding. Daar deden ze me een voorstel omruilen of geld terug als ik een email stuurde met de nodige uitleg. Kreeg een email terug dat gelijkaardig toestel niet meer voorradig was en dus omruilen geen optie was. Over geld terug geen woord. Enige dat ze voorstelden om de helpdesk van HP zelf te contacteren. Daar hebben ze me voorgesteld de computer op te halen en te herstellen op hun kosten. Wel nu computer tijdje kwijt. Enige raad aan iedereen: KOOP NOOIT IETS BIJ ELECTROCORNER.
Pluspunten
Prima prijs/kwaliteit en snelle levering
Pluspunten
Goed kwaliteit voor weinig geld!
VerbeterpuntenBeloofde bezorgtijd wordt niet gehaald, dus niet vermelden!
Computer was verouderd en moest overal geupdate worden waar ik veel tijd moest in steken
Pluspunten
Het produkt wat i besteld had werd snel geleverd. Toen het binnen kwam bleek er alleen geen dvd speler in te zitten. De zelde dag een mail gestuurd en gelijk een reactie we gaan het oplossen. En idd de volgende dag een voorstel of retour sturen of prijscompensatie. TOP GEREGELD. !!