Filter

Aankoop laptop

Alles is zeer vlot verlopen.

Sterke Service

Zeer goede prijs kwaliteit, snel geleverd, snel antwoord op mijn vragen. Samengevat zeer goed. Enige minpunt is de kost die betaald moet worden om te betalen met visa of mastercard. Dat is niet meer van deze tijd.

Goede prijs en supersnel

's-avonds besteld en de volgende dag al bezorgd, dat ging supersnel!

A fost bine

A fost o experiență plăcută vreau să cunosc mai multe oferte din partea dumneavoastră !!!

• Prijs

Mijn ervaring in één zin

Mijn ervaring omschrijf ik als volgt

Correcte en snelle levering

Mooie laptop prijs/kwaliteit

• Prijs

advies op maat en een goede prijs

De medewerkers van het bedrijf zijn duidelijk in hun advies. De producten zijn prima van kwaliteit en de nazorg is up to date.

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

ok

ok

Gewoon prima!

Doen exact wat ze beloven!

• Prijs

HP Chromebook Order Review

Product ordered : I have ordered an renewed product - HP Chromebook 14" with touchscreen. Quality of product : The quality of product is good as it's original HP product by factory warranty of 1 year. Delivery time : Delivery time is 2 to 3 days - it' s ok. Customer support : Customer support is good as they have a small team, has to manage several customers per day, but still get good response on time, some time it might take upto 1 day. Overall satisfied with the delivered renewed HP product and ok,

De moeite waard

Deze firma is zeker de moeite waard om te bezoeken als je op zoek bent naar een Laptop of dergelijke . **** Je vragen worden snel en professioneel beantwoord . De levering was snel te plaatse zoals werd vermeld op de site . Een aanrader !.

Goede service!

Laptop besteld. Beeldkaart bleek defect. Snelle en adequate afhandeling van het probleem. Nieuwe laptop snel toegestuurd gekregen. Werkt prima! Op deze manier hoor je dit soort problemen op te lossen. Chappeau!

snelle levering, perfecte prijs

HP x360 14c besteld. 2e werkdag netjes ontvangen. Prijs 100 euro lager omdat het een "renewed" exemplaar was. In de doos ontbrak slechts de documentatie, dus de lagere prijs was echt een koopje. Ben nog op zoek naar een ander model HP, maar deze hebben ze jammer genoeg nog niet. Gezien de prijsstelling is het het wachten daarop waard voor me.

Positief

Snel geleverd. Conform.

• Prijs

Fijne website en snelle levering.

Fijne website en snelle levering.

Gemakkelijk, vlot en efficiënt

Goed gevonden via Google, duidelijke website vlotte en snelle verweking en afhandeling

• Prijs

Mijn scherp geprijste laptop was in 1 dag in huis.

Prima service - snelle levering - zeer hulpvaardig

Prima service - snelle levering - zeer hulpvaardig

Vlot en efficient

Prettige klantendienst en levering volgens afspraak.

Optimaal tevreden!

Nu reeds mijn vijfde pc bij Electrocorner.be aangeschaft. Alweer een pareltje zonder de minste kras en 200 euro goedkoper dan elders! Bovendien geeft HP er nog 25 maanden garantie on site op (Wordt bij defect thuis opgepikt en thuis teruggebracht!).

• Prijs

Duidelijk en heel transparante service

Ik kocht eerder al bij Electrocorner, ken de producten en hun aanbod, dat beantwoordt dikwijls aan wat ik zoek. Deze keer een desktop besteld, die om een of andere reden iets later vertrok dan voorzien (Ja, dat gebeurt). Maar ik kreeg van Electrocorner netjes een email met uitleg en duidelijke update wat er was gebeurd. En zoals voorspeld werd de dag later geleverd, top. Ik ben blij met de moeite die wordt gedaan in de persoonlijke communicatie. Geleverde toestel doet ondertussen al goed zijn ding.

Alles was prima

Dankjewel, alles was prima. Hartelijk bedankt.

• Prijs

Snelle service en goede webshop

Mooie site, goede prijs en snel geleverd

• Prijs

Specialistische & vriendelijke klantenservice!

Directe antwoorden op mijn vragen zodat ik merkte dat ik met een echte deskundige op pc-gebied te maken had. Ook voor het overige prima service. Aanrader!

4 Zaagmolenlaan

Woerden 3447 GS