Goede ervaring
Niet discreet verpakt (Chromebook gewoon in de doos van HP) maar het kwam snel. Prijs/kwaliteit is goed
Beste prijs, zeer snel levering!
Vriendelijk, kundig, snel en adequaat. Keurige levering, netjes optijd, alles OK
Mijn jaren lange ervaring met electrocorner is positief. Eigenlijk zoals een winkel zou moeten zijn. Correct en vlotjes. Top! Goede prijzen en goede producten.
Ik had een laptop gekocht en daarvan functioneerde het touchpad niet naar behoren. Ik heb gemaild en kreeg binnen een kwartier antwoord. Eletrocorner heeft meteen voor een oplossing gezorgd, omdat ik de laptop nodig heb voor m'n werk. Nieuwe laptop besteld, betaald, binnen een dag ontvangen, alles opnieuw geïnstalleerd en overgezet, de kapotte laptop teruggestuurd en geld ontvangen........opgelost.
Ondanks dat ik mijn bestelde artikel retour heb gestuurd wil ik Electrocorner complimenteren met de goede service die ze hebben geleverd mbt de retourzending. Snelle reactie op e-mail en geld was meteen teruggestort. Een schoolvoorbeeld voor service aan je klanten!
Had spijtig genoeg de aankoop van mijn HP laptop aanzien als nieuw. Had de site niet volledig doorgenomen. De opmerking RENEW over het hoofd gezien. Daar het hier om één laptop ging die ik cadeau wou geven vond ik het beter toch een nieuwe aan te schaffen. Heb dan ook onmiddellijk Electro corner op de hoogte gebracht van mijn vergissing. De retour procedures werden door de klantendienst van EC goed via mail meegedeeld. Heb na levering de laptop via post nl Terug gestuurd. Binnen 5 dagen werd het volledige aankoopbedrag op mijn rekening terug gestort. Maw. Heel goede opvolging en service van Electro corner!
Dit is al de 2e die ik hier heb besteld. Mooi beeld, lekker stil. Ben heel tevreden! Werkt naar behoren.
De ven van de laptop die ik besteld had was kapot. Na meerdere malen aan de telefoon met HP en Electrocorner was de conclusie dat de laptop niet op afstand gerepareerd kon worden. HP kon de laptop ophalen, repareren en weer terug brengen maar intussen waren er al een paar dagen verstreken en had snel een nieuwe laptop nodig. Ik wilde ik de laptop en retourneren en nieuwe bestellen. (Nieuwe laptop is volgende dag in huis). Helaas waren retourkosten voor eigen rekening.
Niks te klagen
Binnen 1 dag geleverd. Doos was aan de buitenkant beschadigd maar buiten dat alles in orde
Ik heb afgelopen 2 weken meerdere identieke HP LAPTOPS besteld ( zakelijk ) . De laatst geleverde heb ik dus besteld bij Electrocorner. het ging om een een HP SPECTRE X360 AW600 ND LAPTOP. Als deze laptop normaal word besteld zit er af fabriek een dun leren beschermhoesje bij. Deze laptop dus besteld bij Electrocorner en hier zat hij niet bij in ondanks dat Electrocorner beweerd producten te leveren zoals hier onder omschreven : Alle HP Renew producten worden expliciet door HP zelf gecontroleerd op functioneren gecontroleerd op origine en compleetheid gecontroleerd op gebruikerssporen (er mogen GEEN gebruikerssporen zichtbaar zijn) herverpakt en verzegeld uitsluitend geleverd aan door HP geselecteerde verkoopkanalen Ik heb gisteren contact gezocht met Electrocorner en het verhaal uitgelegd. Ik dacht dat het een foutje was maar kreeg te horen dat er bij hun nooit een accessoire bij zit. Ik heb uitgelegd dat dit ook geen accessoire is maar een standaard meegeleverd onderdeel net zoals bijvoorbeeld de adapter. De medewerker van Electrocorner gaf aan hier niks mee te kunnen en als ik niet tevreden was de laptop maar retour moest sturen. Voor ons dus zakelijk geen Electrocorner meer aangezien het niet klopt wat men aanbied en dus ook verkoopt !
Dacht dat ik een goede deal gedaan had. Prijs was ok maar niet super. Let op zijn renew hp!!!!!!!Zijn dus geen nieuwe!!!!!! Goede deal, neen dus. Zie onderaan specificaties. had er ook niet op gelet. Trouwens we hadden er niet op gelet met 3. Ik, mijn zoon en mijn broer. T'is nu zo maar voelde me bedrogen. Trouwens als het een refurbished is moet er bij hp een R in het product nummer terug te vinden zijn. Was niet het geval. Had nog info gevraagd ivm die laptop maar ze hebben het toch niet vermeld in de mails dat het een refurbished was. Moet zeggen de service en levering was ok.
Ook al had ik het product foutief besteld, de helpdesk heeft me een snelle respons gegeven. Heel erg tevreden over electrocorner, hopenlijk doen we nog vele zaken in de toekomst.
Ben algemeen content met mijn nieuwe laptop , spijtig is de camera voor het life schatten helemaal niet goed . Blokjes , weinig kleuren . Raar voor een nieuwe laptop .
Prima aankoop. Prijs/kwaliteit top.
Op het moment dat ik het product ontvang ben ik op de hoogte dat het een renew product was.
Nette en snelle verzorging, waarbij het product snel geleverd is. Enige tip mijnerzijds, is dat het misschien iets nog iets duidelijker aangegeven kan worden op de site dat het een renew product is.
Zeer snelle en verzorgde levering. Ook de inhoud van het pakje zijn we heel tevreden van.
Erg blij met de aankoop die ik bij Electrocorner heb gedaan. Na een lange zoektocht voor de juiste laptop had Electrocorner eentje die aan al mijn eisen voldeed én ook nog eens een voordelige prijs had. De bezorging verliep niet helemaal vlekkeloos: ik had besteld op vrijdagochtend, en het pakket had zaterdagmiddag bezorgd moeten zijn. Dat ging niet door, en toen werd het pas maandagmiddag. Jammer, want ik had gehoopt in het weekend al aan de slag te kunnen met mijn laptop. Vanwege de hoge pakketjesdrukte bij PostNL rondom Sinterklaas en Black Friday en tegen de achtergrond van corona is dat echter wel begrijpelijk, dus ik neem ze dat niet kwalijk.
Laptop gekocht de dag voor black Friday voor de standaard prijs bij Eelectrocorner, dus zonder extra kortingen. Dezelfde laptop was op black Friday elders niet goedkoper te vinden, de laagste prijs elders was ongeveer 200 euro hoger ondanks dat het black Friday was.
Vlotte en correcte website Gemakkelijk uw bestelling plaatsen De producten voldoen aan de beschrijving Zeer vlugge levering (zelfs in coronatijden), op 24 uren bij mij thuis afgeleverd... WAUW. Ik ben alvast tevreden over mijn mooie aankoop, een hp spectre x360 15 inch met 1tb schijf...dit aan een fantastische lage prijs (600 euro minder dan nieuwprijs) En deze is echt zoals nieuw.
Producten aantrekkelijk geprijsd, overzichtelijke website, snelle en correcte afhandeling van de bestelling.
4 Zaagmolenlaan
Woerden 3447 GS