Filter

Great product (in excellent conditions, like new) , great price

The client service was always there to reply to any doubts that I had and the delivery was fast. The laptop is like new, works great so far after one month of using it. Very reliable service and great product.

Super snelle levering

'S avonds om 22:30 uur laptop besteld en de volgende ochtend om 9 uur bezorgd! Ongelooflijk snelle service en laptop ziet er top uit!

• Prijs

Prima producten, snelle levering, duidelijke website

Net als voorgaande keren zeer tevreden over Electrocorner.

• Prijs

Goed service en scherpe prijs

Vlotte bestelling, snelle levering. Prijs/kwaliteit top.

• Prijs

Snelle levering voor een geweldig product

Snelle levering en overzichtelijke website heb nu voor de tweede keer een renew HP pavilion besteld en deze werkt ook prima en snel, ook een goede klantenservice

• Prijs

snelle service/levering aan scherpe prijs

In de zeer drukke periode (lock-down, black friday, ...) werd het pakket zeer snel geleverd in Belgie (2 dagen): top

• Prijs

Goede kwaliteit, totaal niet commercieel

Ik bestel normaal een 25 toestellen per maand. Vroeger bestelde ik wekelijks bij u. Ik vroeg een korting en kreeg geen eurocent. Nu door technisch defect € 15 extra op de betaling. Het blijft stil. Resultaat: Van veel bestellingen per week naar enkele per maand, nu naar ....

Snel en correct

Ze reageren snel de vragen. De pc was niet beschikbaar maar ze reserveert ééntje voor mij. De levering was heel snel 1,5 dagen. De pc is heel mooi, goed kwaliteit. Het zal kerstcadeau dus mijn mening over hoe werken kan ik later geven. Bedankt Rob ( in België)

• Prijs

Diverse keren besteld - iedere keer naar wens.

Diverse keren besteld - iedere keer naar wens.

• Prijs

Top service over de gehele lijn!

Prijs iets te hoog voor 2de keuze, maar verzorgd produkt

Je kan niet opmaken dat het om 2dehands materiaal gaat op de site want er staat nieuwe laptop of notebook enz. Toen ik het ontving nadat ik het heb gezien heb ik het teruggestuurd maar het kwam ongeopend terug na 3 dagen,Hoe het komt weet ik niet.ik heb de laptop dan maar voor het zekerste gehouden,om problemen te voorkomen. Toen ik belde dat ik hem terug wou sturen gaf een vriendelijke dame me wel de inlichtingen Hoe en waar ik dat moest opsturen. Een paar dagen later kreeg ik problemen met de camera die steeds uitviel toen ik laptop aanraakte en ik heb ervoor gebeld. Ik kreeg een vriendelijke en geduldige man van firma hp aan de lijn die mij meehielp om het probleem op te lossen.het bleek niet aan de laptop te liggen maar aan het programma van zoom. Ik ben ook wel gerust in de kwaliteit van het toestel,daar je 2 jaar garantie hebt van de firma hp zelf.ik gebruik de laptop nu regelmatig en het enige is dat de batterij nogal vlug plat is maar voor de rest ben ik tevreden en vind ik het een goede koop. Groetjes

• Prijs

Snel, goed product en gunstige prijs

Tevreden met de aankoop van mijn laptop bij Electrocorner

• Prijs

Vooreerst wil ik benadrukken dat we een super service hebben gekregen. Het begin was wat moeilijk, de eerste bestelling dat ik plaatste en overging tot betaling via bancontact werden niet de juiste gegevens van Electrocorner doorgegeven, met als gevolg dat ze mijn betaling niet hebben ontvangen en dat mijn besteld artikel terug in verkoop stond, de 2e maal was van het zelfde, heb dan betaald via bankoverschrijving en dan is alles perfect afgehandeld geweest, de personen die ik via de telefoon heb gesproken hebben hun uiterste best gedaan om alles in orde te krijgen, en mij het product op de juiste dag aan te leveren.

• Prijs

Goede en snelle service, ook bij retour product

supersnelle levering!

's avonds een laptop besteld, de volgende dag al in huis. Duidelijke communicatie en mooi product!

• Prijs

Zeer klantgericht en behulpzaam.

Goed geholpen, telefonisch en per mail. Grondige beantwoording van vragen en snelle levering.

*** Prima *** Snelle levering *** een aanrader

Vlotte afhandeling vraag voor BTW factuur, snelle levering van het bestelde

topservice zoals altijd

Dit is reeds de 3de laptop die ik via Electrocorner bestel. Zoals altijd aan een heel competitieve prijs gekocht, supersnelle afhandeling en levering. Zeker een aanrader!!!

Prima service!

Snelle levering!

• Prijs

Mijn 5de pc bij Electrocorner!

Heb er uiteraard het volste vertrouwen in.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

top

• Prijs

Ben zeer tevreden met de aankoop en de snelle manier waarop ik het bestelde binnen kreeg

Helemaal top!

Eenvoudig en snel een HP laptop kunnen bestellen en die werd de volgende dag (zaterdag) bezorgd. Prima verpakt en hij werkte direct. Moest nog wel een paar uur updates draaien voor Windows, maar dat mag de pret niet drukken. Daarna nog even contact gehad met de klantenservice en daar ook snel en adequaat geholpen. Helemaal top dus! Snelheid en service zo kan het dus ook!

• Prijs

een goede laptop gekocht aan scherpe prijs en de dag na bestelling inderdaad thuisgeleverd ...en ik woon in belgie

Tot nu toe tevreden

Heb mijn laptop juist in gebruik. Dus is het nog even afwachten om meer te kunnen zeggen over de werking, kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid van de laptop. Bij de opstart kon ik niet inloggen. Bij geboortejaar vroeg hij 4 cijfers en kon er maar volgens de tabel 2 ingeven. Vb. 09/06/1978 moest ik invullen en ik kon maar 09/06/''78 invullen en dat ging niet. We zijn dan via een omweg toch kunnen starten. Heb de hulp ingeroepen van een vriend.

4 Zaagmolenlaan

Woerden 3447 GS