Snelle levering en top service, zeker aan te raden.
Goed verwerken van betaling, en erg snelle levering. Ben zo blij want ik was echt druk aan het zoeken naar een goeie hp laptop. Enige is wel dat ik geen “@“ heb bij mijn toetsenbord.
Laptop gekocht. Goede prijs en snelle en correcte levering.
Gemakkelijke site om te bestellen Eenvoudig contact te krijgen om informatie in te winnen Snelle verzending
Mooie prijzen, snelle levering. Laatst een defect product, dan moet het teruggestuurd worden echter dit is niet goed geregeld. Puntje van aandacht. Verder niets dan lof.
Snelle levering. Product werkt naar tevredenheid.
Zeer snel geleverd. Prima product
Ik vond de verpakking waarin de laptop werd verzonden niet echt degelijk. Helaas bleek er een deukje in de klep te zitten (zou zomaar met elkaar te maken kunnen hebben) Er zat ook geen schrijven of instructie oid bij. Hierdoor lijkt het toch een beetje of je gewoon een tweedehands laptop hebt gekocht ipv renewed. Het prijsverschil tov een nieuwe is dan ineens heel minimaal. Maar verder is de laptop prima, ziet er afgezien van het deukje, netjes uit.
Mooie laptop voor goeie prijs.
Alles keurig op tijd volgens afspraak. Prima laptopje waar ik jaren mee vooruit kan.
Kan over het product nog weinig vermelden daar ik door omstandigheden nog niet in de gelegenheid ben geweest om e.e.a. te installeren c.q. te testen
Na het plaatsen van de bestelling kreeg ik duidelijke mails over de status van de bestelling. Product was de volgende dag al geleverd.
Snelle service, goede informatie
Om 22uur besteld, volgende dag in huis. Product voldoet in alle opzichten. Topservice voor topkwaliteit.
Simpel, goed en snel
zeer vlot
Tegenwoordig (sinds de nieuwe webshop eigenlijk) weinig concurrerends met de grote webshops. Ook beduidend minder keus/voorraad. Maar de spullen zijn er gewoon goed.
Vlotte aankoop met goede en juiste productinfo op de website. Snelle levering.
Ik had eerst niet door dat het om een laptop ging die niet helemaal nieuw was. De laptop is heel snel geleverd (op zondagavond besteld en dinsdagmorgen geleverd) en bleek in perfecte staat te zijn! Er zit geen krasje op, hij werkt perfect, je hebt er garantie op en de prijs is heel scherp. Onze dochter is net op de kunstacademie St. Joost in Breda begonnen. Zij volgt de opleiding Animatie en Illustratie en had daarom een laptop nodig waarmee je foto's en video's kunt bewerken. Deze laptop, HP 15s-fq1970nd, is daar uitermate geschikt voor. Zeer tevreden dus!
Super scherpe prijs, snel geleverd. Aanrader !
Bestelling geplaatst en veij snel ontvangen. We konder er zo mee beginnen.
Ik had niet idrect door dat het een refurbished laptop was, maar hij is feitelijk zo goed als nieuw met fabrieksgarantie, dus helemaal top voor een perfecte prijs!
Laptop besteld op zondag, dinsdag in huis. Goede prijs ! Zeer tevreden
4 Zaagmolenlaan