Filter

Klant onvriendelijke dir Spierenburg

Meneer Spierenburg heeft de klant niet in zo’n hoog vaandel staan en zijn service al helemaal niet. Belachelijke manier van klantenzorg en steekt vergoedingen in eigen zak

Duidelijk, snelle levering, snelle en heldere support

Meer woorden hoeven niet. Enige reden waarom ik geen 5 sterren geef is omdat perfectie niet bestaat. Deze shop doet nochtans aardig haar best!

Kwaliteit voor een goede prijs

Snelle levering, goed volgbaar. Informatie op de site prima.

Goede service, goede hardware & goede prijs

Over de prijs valt niet te twisten en de service is fantastisch (zelfs op zondag..binnen een half uur een reactie). Super!!!

Snel en correcte levering van het toestel.

Gekozen, bestelt, betaald en de volgende dag geleverd.

Voor niets 2,5 uur gereden

Voor mijn vader heb ik een desktop-PC gekocht, die heel snel werd geleverd. Een week later kwam ik bij hem op zondag om deze te installeren en te configureren. Alle kabels aangesloten in de PC achterin. Nu nog alleen stroom naar de computer. Maar helaas: de stekker naar de voeding past niet. Dus dan gaan we maar weer naar huis. Beste Electrocorner, Als jullie teruggestuurde spullen opnieuw leveren naar andere klanten (bij de de geleverde desktop zat een deuk in de kast), zorg er dan voor dat je de correcte spullen levert naar andere klanten. Hoe moeilijk is het om de juiste stekker te leveren. Een dreumes van anderhalf jaar met 3 weken vormenstoofervaring weet dat die stekkeraansluiting naar de voeding niet past. Ook al is het probleem makkelijk op te lossen, is het een vervelende ervaring, die mij veel tijd kost. Groet, Ramon

Toestel defect geleverd

Van de eerste maal dat ik mijn nieuwe, pas geleverde, desktop PC opstartte, kreeg ik meteen een hard drive error.

abnormaal snel geholpen

Bepaalde laptops met qwerty-toetsenbord worden op geen enkel webwinkel in Belgie aangeboden. Ik heb bij electrocorner gevraagd of ik een bepaalde laptop vanuit de Nederlandse webwinkel kon bestellen. Binnen een dag had ik antwoord: ze hebben die laptop voor mij beschikbaar gemaakt op de Belgische webwinkel. Ik heb die dezelfde dag nog besteld, en de dag erna werd de laptop geleverd.

Geen kwaliteitscontrole en onvriendelijke klantenservice

Mijn laptop deed het meteen al niet, hij wilde niet opstarten. Electrocorner gebeld en er werd verteld dat ik contact moest opnemen met de HP klantenservice. Deze gaven aan dat ze heel vaak klanten van Electrocorner kregen met klachten omdat ze tweedehands laptops verkopen die niet goed getest worden. De vriendelijke man van de HP klantenservice deed erg zijn best maar kon helaas de laptop niet meer werkend krijgen. Dus toen moest de laptop helaas retour naar Electrocorner. Hier werd ontzettend onvriendelijk gereageerd, nog geen 'sorry voor het ongemak', en als kers op de taart moest ik zelf de verzendkosten voor het retourneren betalen. Dus je ontvangt een kapot product, krijgt vervolgens geen enkele hulp of excuses van Electrocorner zelf, en moet dan ook nog eens zelf de verzendkosten betalen om een kapot product te retourneren. Voor mij eens en nooit weer, ik had gewild dat ik voor bestellen de (Google) reviews had gelezen want ik dit gebeurt duidelijk veel vaker bij Electrocorner.

mooie pc voor betaalbare prijs

snel en eenvoudig

snelle service

laptop goedkoop en goede service mijn complimenten.laptop is snel met opstarten enz beelscherm is mat dus geen weerkaatsing van zonlicht.toppie

netjes geregeld verder goed

Snel duidelijk en eerlijk

Aanvankelijk wat terughoudend. Echter onnodig gebleken. Er wordt geleverd wat is beloofd.

Snelle en correcte afhandeling

De eerste keer bestelt en super goed en correcte levering .

In time and according to offer

My purchase was delivered in time and reflects the equïpment on your webpage. Price was the lowest on the different searches, which I made on internet. Greetings. R.B.

snel geleverd

beetje wazig dat er niet goed aan gegeven word dat het om rest of terug gestuurde machines gaat

Vlekkeloze levering

Geen bijzonderheden te melden over mijn levering en dat heb ik ook het liefst.

Uitstekende service

Mijn laptop 's avonds besteld en de volgende dag al afgeleverd. Prima service noem ik dat...

Een laptop besteld. Binnen 24 uur in huis en keurig verpakt.

Top geregeld! En snel!

Netjes geadviseerd, en goed en snel bezorgd.

Zeer onduidelijk dat het om refurbished producten gaat.

Zeer onduidelijk dat het om refurbished producten gaat. De schijn wordt gewekt dat het om nieuwe artikelen gaat. Het zou Electrocorner sieren als ze dit duidelijker (lees: groter en eerder) op de site vermelden.

Probleemloos en prima

Besteld, snel geleverd, goedkoop en zonder verrassingen

Scherpe prijs en snelle levering

Ik vond bij Electrocorner een HP laptop die elders 120 - 150 euro duurder is. Ze beloven "vandaag besteld, morgen in huis" en dat gebeurde ook echt. Geweldig!

Snel en uitstekende service

Ik had een aantal lastige vragen die ik mailde naar de klantenservice ivm een laptop. Ik kreeg onmiddellijk een reactie met de antwoorden die ik wou, volgende dag lag de laptop al op mijn tafel

Alles naar wens wat betreft service !

Alles naar wens wat betreft service !

4 Zaagmolenlaan

Woerden 3447 GS