Filter

Goed advies, snelle levering

Gevraagd welke laptop geschikt zou zijn en nu een goede laptop voor een mooie prijs

verschrikkelijk

Vreselijke service. Defecte laptop gekregen. Koop hier niets!

prima!

Goed advies voor een scherpe prijs.

Op zoek naar een moeilijk leverbare laptop kwamen zij met een alternatief dat wel vlot leverbaar was voor een lagere prijs.

Uitstekende service

Zeer goed communicatie

Mijn mail werd heel snel behandeld en het antwoord was duidelijk. Super!

eenvoudig bestellen en de volgende dag in huis

het is een bedrijf dat een overzichtelijke site heeft ,producten goed met elkaar kan vergelijken, zodat je weet wat je koopt en de aankoopwaarde verschilt aanzienlijk met de grote winkelketens

Laptop in nieuwstaat voor goede prijs

Ik ben erg tevreden met mijn aankoop via Electrocorner (HP Spectre X360, 13 inch (2019) instapmodel). Voor een goede prijs (+- 250 euro verschil t.o.v. elders) dit HP Renew model kunnen kopen. Vlotte en correcte afhandeling via Electrocorner.

correct

correct

Nooit meer bestel ik iets op deze site

Zeer slecht

correcte en snelle levering. Informatie op site kan (veel) beter.

Leverprestaties en product zijn goed. Er wordt op de website echter slechts op een verdoken manier vermeld dat het over refurbished computers gaat. Men doet zijn uiterste best om de indruk te wekken dat men nieuwe toestellen verkoopt. Dat is jammer, want dit geeft een "louche" indruk en ondermijnt vertrouwen van potentiële kopers. Ook garantiebepalingen zijn niet helder duidelijk. Er wordt verwezen dat hiervoor rechtstreeks HP dient aangesproken te worden. Dergelijke praktijk is afwijkend en eerder ongebruikelijk, want opnieuw vertrouwen schaadt.

un très bon achat

Très bon achat d'un HP Spectre très rapidement livré et en parfait état. C'est moi troisième achat sur Electrocorner

Goede kwaliteit/prijsverhouding, snelle levering

Eerder al 2 HP laptops aangeschaft bij Electrocorner. Nu wederom weer een HP laptop aangeschaft. Nog steeds meer dan tevreden.

Snelle service, goede laptop

De volgende dag in huis. Een HP chromebook, refurbished maar niet van nieuw te onderscheiden

Goede prijs en goede service

Alles verliep heel vlot en goed. Laptop tegen goede prijs kunnen aanschaffen en die was er de volgende dag!

Scherp geprijsd

HP Chrome book besteld die na 2 werkdagen binnen was...maar ook het verschil in prijs vergeleken met de grote aanbieders was een prijsverschil van 20%

goed produkt , goede prijs , en goede service

alles prima in orde !!

pico bello

you get what you see Prima levering. Just in time. Prima toestel. Dank u wel. In de toekomst zal ik zeker nog een beroep doen op jullie.

Zeer blij met mijn aankoop , de max

Snelle levering , en een mooi product voor een zeer aangename prijs...... top

Precies zoals omschreven

De laptop die ik 3 jaar geleden hier heb besteld werkt, tot op de dag van vandaag nog steeds goed. Een goede, nette laptop voor een erg mooie prijs. Daarom deze keer ook weer bij Electrcorner gekeken en de beslissing was snel gemaakt. Een laptop voor een heel nette prijs. En 's avonds besteld en de volgende dag in huis. Super!!

Van begin tot einde prima geregeld.

Gewoon top!

Snel en verreweg de goedkoopste

Omdat het product niet op voorraad was bij Electrocorner heb ik een e-mail gestuurd naar de klantenservice. Ik kreeg bericht dat product weer op voorraad was en ben toen direct overgegaan tot de aankoop. Keurig afgeleverd conform afspraak en ook verreweg de goedkoopste aanbieder. Een dikke pluim voor Electrocorner!

Snelle levering en vlotte communicatie via de mail.

Helaas had ik de verkeerde lap-top besteld. De geweigerde zending werd helaas nogmaals via PostNL aangeboden. Na nogmaals retour te hebben gestuurd werd nog dezelfde dag het aankoopbedrag gerestitueerd. Prima afwikkeling derhalve.

TOP

pc om 13.00 u besteld, s'anderdaags om 17.00 u geleverd,