Pluspunten
Artikel blijkt niet nieuw te zijn! Is een renewed product, 2de hands dus, hetgeen niet in de beschrijving is vermeld! Vandaar geen prijs/kwaliteitscijfer.
VerbeterpuntenDuidelijk aangeven dat u 2de hands spullen verkoop!
Pluspunten
Antwoord op een vraag zelfs op zondag
Pluspunten
Om niet goed kenbaar te maken dat het een refurbisht product is. Dus NOT.
VerbeterpuntenHet kenbaar maken van een refurbish product goed duidelijk aan te geven!!!
Pluspunten
Goedkoop, snelle levering.
VerbeterpuntenDe uitleg over wat er verkocht wordt kan denk ik iets duidelijker. Je kan het idee krijgen met 2e hands producten te worden opgezadeld, hetgeen absoluut niet zo is.
Pluspunten
leveren wat ze beloven
Verbeterpuntenhet is ok, voor zover ik het nodig had, enrico
Pluspunten
Probleem gehad maar wel goed en snel geholpen .
VerbeterpuntenIets meer status beschrijving zo dat klant weet precies wat ze kopen .
Pluspunten
VerbeterpuntenTweedehands spullen niet aanbieden met Renew maar duidelijk aangeven dat het hier om tweedehands gaat.
Pluspunten
Snelle bezorging van het artikel. `s middags besteld. Volgende morgen om 10.00 uur in huis.
Pluspunten
Opgekochte fabrieksproducten en daardoor ben ik aan een mooi laptopje gekomen tegen een leuke prijs.
Pluspunten
Heel overzichtelijke website, met duidelijke specificaties van de te koop aangeboden producten. Snelle en correcte levering. Het bestelde product is exact wat ik ervan verwacht had. Super aankoop
Pluspunten
duidelijke info snelle levering aantrekkelijke prijs
Verbeterpuntengebruikershandleiding heb ik zelf moeten zoeken
Pluspunten
Zeer snel geholpen zelfs telefonisch
VerbeterpuntenGeen alles prima
Pluspunten
Goede en snelle levering, product zoals afgesproken.
Pluspunten
Prima afhandeling bij garantiegeval. Geld zelfde dag teruggestort bij ontvangst goederen.
Pluspunten
Wat ze beloven doen ze ook, we bestelden net voor 21.00 uur en werd de volgende dag netjes afgeleverd. Mooie laptop voor een kleinere beurs. Toppie
Pluspunten
Goede prijs Service prima
VerbeterpuntenDe juiste stekker ontbrak, wat ze overigens snel hadden opgelost.
Pluspunten
Ik heb hier mijn laptop gekocht en voor de prijs was dit een absoluut koopje. Men reageert ook zeer snel op emails indien er een vraag of probleem is. Je krijgt ook een antwoord waar je wat mee kan doen. Men draait niet rond de pot.
VerbeterpuntenBij ontvangst moet je je laptop heel goed inspecteren om gebreken. Dat gaat van kapotte pixels, krassen, luidruchtige ventilator. Sommige modellen zijn retours van klanten om een reden. Andere zijn dan weer nagel nieuw. Je moet dus een klein beetje geluk hebben. Indien er iets verkeerd aan is, stuur je hem gewoon terug. Ze doen er niet moeilijk over.
Pluspunten
-goede prijs/kwaliteitsverhouding -snelle service -een probleem met mijn artikel werd enorm snel en efficiënt opgelost (zelfs antwoord gekregen op een zaterdag)
Verbeterpunten-website kan iets aantrekkelijker
Pluspunten
De goedkoopste en snel
Verbeterpunten€15 vragen als je met je creditcard betaald vindt wel heel veel.
4 Zaagmolenlaan
Woerden 3447 GS