Pluspunten
snel geleverd
Pluspunten
quick, clear and efficient, good price, good options for shipment
Pluspunten
Goede service snelle levering en goede prijzen!
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
prijs was uitstekend
Pluspunten
De laptop was snel aangeleverd en heel netjes.
Verbeterpunten- Aangeven dat het gaat over 2de hands producten. Hp renew zegt niet veel mensen wat - De computers start klaar aanleveren. Ik moest eerst een half uur de updates doen. daarnaast kreeg ik zwart scherm. moest ik de fabrieksinstellingen opnieuw doen. en toen deed de laptop het weer.
Laptop niet in originele doos. Retour gezonden. Totaal geen probleem en snelle afhandeling terugbetaling.
Pluspunten
Snelle levering van een kwaliteitsvolle HP Desktop.Proficiat!
Pluspunten
Goed bereikbaar en vriendelijke klantenservice.
VerbeterpuntenDuidelijker/prominenter aangeven dat producten (HP) niet nieuw zijn. Beloofde leverdatum niet gehaald, levering 24 uur later.
Pluspunten
zeer goede prijs, vlugge bestelling en zeer goede opvolging bij vragen over het product. Sterk aan te raden bedrijf.
Pluspunten
Op de website wordt gesproken over NIEUWE producten. Echter stond er bij de levering op de doos REFURBISHED. Dit is erg onduidelijk en in mijn beleving misleidend. Na een vraag hierover werd mij verteld dat de gehele webshop uit o.a. dit soort producten bestaat en dua niet 100% nieuw. Levering was wel snel en reacties op de mail ook eveneens als het retour proces.
- Omschrijving van product juist neerzetten op de website - klantvriendelijker reageren en niet de schuld bij de klant in de schoenen schuiven als de fout bij het bedrijf ligt. - Accu beter leveren laptop houdt geen half uur vol zonder stroom
Pluspunten
Vrijdagmiddag besteld, zaterdagochtend al in huis. Een supersnelle PC met Intel I5 en Nvidia Geforce 1050, die vijf minuten na aansluiten al klaar was voor gebruik. Geen krasje, geen gebruikerssporen en dat voor een superscherpe prijs, twee- tot driehonderd euro goedkoper dan elders. De voorwaarden van het HP Renew programma zijn geweldig, 2 jaar garantie vanaf mijn aankoopdatum. Ik ben enorm blij met mijn aankoop!
VerbeterpuntenAnderen noemen het ook al, het HP Renew programma mag wel iets duidelijker getoond worden bij het product.
Pluspunten
Redelijke prijzen voor goede producten, die meestal snel geleverd worden.
VerbeterpuntenEmail elke (werk)dag lezen en direct afhandelen. Retourzendingen sneller verwerken (die van mij ligt al een week klaar op het postkantoor in Zwartsluis). Ook rond feestdagen zorgen voor een adequate verwerking.
Pluspunten
Goedkoop
VerbeterpuntenGoedkoop is duurkoop. hP all-in-One computer blijkt uit HP Renew programma te komen. Was mij niet bekend bij de aankoop. Had computer anders nooit gekocht. Geen communicatie tussen muis/toetsenbord en computer (nieuwe batterijen), dus installatie niet mogelijk.
Pluspunten
goede prijzen voor HP laptops en voldoende keuze
Pluspunten
kan niet zien dat het 2de hands is
Verbeterpuntenlaat zien dat het 2de hands is
De login voor de verzending zou meer toch ten minste een halve dag op voorhand moeten kunnen voorspellen. Ik heb nu twee dagen achter mijn pakje zitten wachten. Op de site stond.. "pakje onder weg"en verder stond komt vandaag aan!
Pluspunten
Goede prijs, snelle levering... Gewoon zoals het hoort
4 Zaagmolenlaan
Woerden 3447 GS