Pluspunten
snelle reactie op een vraag per mail, vervolgens goede passende aanbieding ontvangen
Verbeterpuntenlevering werd vooral in avonduren verzorgd terwijl wij dan als bedrijf net niet open zijn. Fijn als hier meer keuze in zou zijn
Pluspunten
Snel reageren op vragen en het geven van deskundig advies.
Pluspunten
Snelle levering, scherpe prijs
VerbeterpuntenHet was niet direct duidelijk dat het om een renew model ging. Dit mag wat duidelijker in beeld staan.
Was een renewed product stond nergens vermeld
Pluspunten
Vlugge levering met een heel hoge kwaliteit.
Pluspunten
VerbeterpuntenRefurbished prima, maar zet dat dan wel duidelijker op de website. Ik was in de veronderstelling dat ik een nieuw product kocht.Na levering werd dit pas duidelijk voor mij.
Pluspunten
Super snel geleverd. Goedkoopste prijs. Netjes verpakt bezorgd. Vriendelijke en deskundige klantenservice.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten!
Pluspunten
Op een prettige manier is dit bedrijf betrokken. Ik had problemen met mijn bestelling (lag ws. aan mij internet), dit had ik aangegeven in een bericht en ik werd er over gebeld. Probleem opgelost, lekker snel en effectief!
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Komen hun afspraken geheel na!
Pluspunten
Werd persoonlijk geholpen. Was er heel blij mee.
VerbeterpuntenHeb ik niet
Pluspunten
Levert op tijd het juiste product. Product is prima.
Pluspunten
Meestal zeer tevreden over de laptops. Laatste model was een absoluut koopje, maar je moet wel een beetje geluk hebben. Een andere laptop bleek een verborgen defect te hebben die niet gedekt werd door de garantie van HP (zwarte vlek op het scherm).
Verbeterpuntenmisschien aangeven of een product écht nieuw is of indien het een geretourneerd product betreft. Indien je weet dat het over een retour gaat, kan je je voorzorgen nemen en de laptop na ontvangst zeer grondig controleren binnen de 14 dagen bedenktijd. Er kunnen immers verborgen gebreken in zitten zoals ik eens ondervonden heb.
Pluspunten
Alles: houden zo!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snel geleverd. Lage prijs hoge kwaliteit.
Pluspunten
Competitieve prijs / kwaliteit
VerbeterpuntenDe foto's moeten overéénkomen met het bestelde voorwerp. De PC die ik bestelde was in zwarte kleur en werd mij geleverd in wit...
Pluspunten
Hele scherpe prijs met een sort van winkelproduct computer.
4 Zaagmolenlaan
Woerden 3447 GS