Filter

Afwachten!

Supersnelle levering, minpuntjes: geen track&trace code gekregen en tevens nog geen factuur!

• Kwaliteit N.v.t.
  • Prijs N.v.t.

Bien trato y muy amables

Estuvieron muy pendientes de mi.

snelle , correcte levering

snelle , correcte levering

Super snelle levering!

Ik ben heel vriendelijk geholpen en heb zo een juiste keuze kunnen maken. Computer was heel snel geleverd.

Duidelijke website, snelle levering

Prima laptop voor een nette prijs Bij het registreren van de laptop kwam als einddatum van de garantie een datum ergens midden volgend jaar. Dat is niet de 2 jaar volledige garantie die beloofd wordt op dit HP renew produkt. Even in de gaten houden dus.

Redelijke prijs.

Redelijke prijs.

• Prijs

Mbt deze aankoop was alles dik in orde

Ik zocht een bepaald type Chromebook. Electrocorner bood deze voor een scherpe prijs aan. Pas na goed doorlezen van de tekst bleek het om een renew artikel van HP te gaan. Het artikel werd snel verzonden en was 100% in orde. Erg tevreden dus.

Misleidend

Jullie verbergen zoveel mogelijk het feit dat het over HP Renew laptops gaat en geen nieuwe laptops. Dat kan niet anders dan opzet zijn, maar waarom??? Mensen denken dat ze een koopje doen en merken dat pas als het geleverd wordt. Dat leidt tot onnodige kosten, artikels die ongeopend terug gestuurd worden zoals in mijn geval. Waarom kunnen of willen jullie dat niet veel zichtbaarder afficheren? Ik begrijp dat niet. Pure misleiding.

Goede ervaring

Snelle levering piek fijn in orde hartelijk dank

Uitstekend geholpen!

Naar mijn zoektocht voor een laptop. Uistekend geholpen naar juiste keuze. Snel geleverd en goede prijs.

• Prijs

Product bevatte helaas fabrieksfout, retournering ging echter uitstekend

Bij aanschaf van de goedgeprijste laptop bleek deze helaas een technisch, niet oplosbaar probleem te hebben (audio schakelde zichzelf uit, en update van driver hielp niet). Electrocorner deed niet moeilijk, er was geen gedoe met terugsturen, en financiële afhandeling lijkt ook spoedig te verlopen. Op zich dus redelijk tevreden over afhandeling van Electrocorner (het was fijner geweest als terugsturen niet op eigen kosten was geweest, maar die 7 euro kon ik wel missen). De volgende keer zal ik beter letten op of het een ‘renew’ product is (er zaten toch gebruikssporen op product, al vielen ze niet op eerste blik op); mijn vermoeden is dat de kans op defecten toch net wat groter is. (Het staat op de website, alleen viel het mij pas op bij ontvangen van de doos waarop het met grote letters stond geprint).

Supersnelle levering

Laptop stuk laten vallen dus met spoed een nieuwe noodig. Zeer goed alternatief bij Electrcorner gevonden voor en hele goede prijs. S'avonds besteld en volgende ochtend voor 10:00 ontvangen. Perfect!!! Ik kon weer verder!

• Prijs

Refurbished laptop is netjes geleverd

Ik heb bij Electrocorner een refurbished laptop van HP besteld. De laptop ziet er (natuurlijk) als nieuw uit en werkt zoals het hoort.

Goedkoper en snel geleverd

Prijs/kwaliteit is top

Mooie producten voor een goede prijs en een hele snelle levering, goede ervaringen met electrocorner ook als er een keer iets kapot is.

• Prijs

Goed en snel afgehandeld. Precies zo als het zou moeten gaan.

Goed en snel afgehandeld. Precies zo als het zou moeten gaan.

Alles ging goed

Niet professioneel

Geen boekje of informatie bij het product

Kwaliteit als beloofd

Fantastisch snelle game pc van hp

• Snelheid/Levertijd N.v.t.
  • Prijs

Telefonisch contact gehad voor info, vriendelijk en goed te woord gestaan. Snelle levering.

Klantvriendelijk en snelle levering

Voordat ik het product heb besteld bij Electrocorner heb ik naar de reviews gekeken. Er waren wel behoorlijk negatieve reviews. Heb de site en de info goed doorgenomen en ook gebeld met klantenservice. Had een goed gevoel bij en heb het besteld. Ik ben niet teleurgesteld. Snelle levering en zoals omschreven op de site. Top!!

Top service.

Zeer goede en vriendelijke klantenservice.

Prima geregeld.

Goede service en product voldoet aan de verwachtingen.

• Prijs

Super vlotte afhandeling en zeer snelle levering

Reeds meermaals aankopen gedaan en altijd al super tevreden geweest echt een aanrader

4 Zaagmolenlaan

Woerden 3447 GS