alles super gelaufen

das bestellte Netzteil wurde selbst über den Jahreswechsel sehr schnell geliefert nach Deutschland. Das ging sogar deutlich schneller wie ein Inlandsversand. Zudem auch prima verpackt von daher Daumen hoch.

Juiste artikel snel geleverd

De verpakking was wel erg groot kon in een brievenbus pakket. Dat is verspilling

Eerder dan verwacht

Ik had met kerst besteld, het zou in het nieuwe jaar geleverd worden. Het was al voor oudjaarsdag binnen. Ik kan weer fietsen.

De e-bike van mijn zoon werkte niet meer. Ik kon hier de onderdelen makkelijk vinden. De volgende dag waren ze in huis zodat ik de fiets kon repareren. Ik had twee onderdelen apart besteld. E-Bike-Parts.com heeft er netjes één bestelling van gemaakt en de verzendkosten gecrediteerd zonder dat ik hierom had gevraagd. Eén onderdeel had ik niet nodig en heb ik teruggestuurd en de volgende dag was het bedrag al weer gecrediteerd. Superservice erg tevreden.

Onderdeel makkelijk gevonden op de website. Besteld en netjes verpakt ontvangen. Jammer dat het spatbord niet los te bestellen is want nu de beugel over en zou het liever als los onderdeel gekocht hebben.

Top geholpen

Order not received yet

I was waiting to get the orders before to comment, but it is the third time that you sent feedback request. So I think it is best to wait customers approval that order received then ask the feedback..

Goede en snel bezorgd prima. Een kanttekening, waarom iets kleins niet gewoon in een envelop dat gewoon door de brievenbus kan. Dit zou makkelijker zijn en bespaart onkosten en je betaalt toch de verzendkosten al.

Goed product snel geleverd

Heldere website, juiste product snel geleverd

Positiva

Ottimo venditore consigliato grazie mille

Goede producten, snelle correcte levering, prettige service

Goede producten, snelle correcte levering, prettige service

Top webshop

Werkelijk uitstekend: duidelijke en goed werkende website, razendsnelle verzending en ook nog zorgvuldig verpakt! Ik ben totaal tevreden met E-Bike- Parts.

Bestellung, Lieferung hat alles perfekt geklappt

Von der Bestellung bis zur Lieferung hat alles perfekt geklappt. Habe das Teil eingebaut und funktioniert.

Alles ist in Ordnung

Die Ware kam pünktlich an. Das Produkt ist von hoher Qualität.

1 van de 2 wielen defect

Nieuwe voorwielen voor onze kinderwagen aan geschaft. Snel verstuurd en goed verpakt. Alleen is 1 van de 2 wielen defect en blijft niet vast geklikt aan de kinderwagen. Helaas, een onvoldoende en ik hoop dat we dit we nog kunnen oplossen.

Keurige site; goede service en perfect afgeleverd

Beter dan zo hoeft niet Ga bij volgende bestelling als eerste bij hun kijken

Helemaal top tot dusver

Eergisteren een telefoontje gedaan. Juiste man/ vrouw even niet beschikbaar. Of ik even een mailtje wilde sturen met de gegevens. Na 1 uur al mailtje terug met de gegevens wat ik zou moeten bestellen. Bestelling geplaatst en volgende middag onderdelen al in huis Nu fiets bij de fietsenmaker hopelijk is het probleem met mijn elektrische fiets nu opgelost Dus met andere woorden Prima bedrijf om zaken mee te doen Goede service snelle levering Top

Snelle levering. Goede kwaliteit

Snel geleverd, goede communicatie en kwaliteit!

Snelle levering en product zoals omschreven Doosje had iets kleiner gekunt misschien

snel

heel snel en goed

compleet en snel

makkelijk, compleet en snel

Topservice

Bijgestaan telefonisch om juiste produkt te vinden. Topservice.

Super salesman

The order was shipped on the day of the order.I am happy with the parts I received and recommend shopping at this store. Best wishes, Kostiantyn.

gute Ware schnell versendet

leider etwas zu teuer, ansonsten OK

Landstraat 3638

7121 CR Aalten