Very good service !

I was looking a charger adapter for my Stance E Giant bike . I live in Toronto and the only option I had was to buy a complete charger ( very expensive) ; I found the adapter on E-bike parter and save a lot of money. They sent it very fast to Toronto !!! Good customer experience

Klepje van mijn baterij van display kapot na maanden met tape gewerkt te hebben heb ik me toch een nieuwe display gekocht. Dat had ik veel eerder moeten doen ik ben super tevreden hier over Bedankt voor de snelle levering

Super. Snel geleverd!

Geen commentaar.

Goed product snelle levering

Snelle levering, product zoals omschreven.

Snelle levering, product zoals omschreven. Verpakking zou veel kleiner kunnen, paste ook in een enveloppe voor een brievenbus pakje. Zat in een vrij grote doos en kwam met pakketbezorger. Jammer.

Vlotte levering

Snelle levering product voldoet prima.

Snelle afhandeling van mijn order

Helaas was de after sale minder

Betrouwbaar

Goede communicatie. Product was netjes verpakt. Snelle levering.

Makkelijka site. Snelle levering.. Producten zoals omschreven

Snelle service, hoge verzendkosten

Mijn bestelling werd snel en goed verpakt geleverd. Ondanks dat ik een behoorlijk prijzig artikel had gekocht viel het me tegen dat ik toch nog forse verzendkosten moest betalen. Dat ben ik bij andere webshops beter gewend ( bijv. Gratis vanaf €20 of €50). Ik zat ruim boven dit bedrag. Misschien dat dit een verbeterpunt voor E- bike Parts kan zijn?

Duidelijke beschrijving op website, eenvoudig bestellen en snel geleverd

uitstekend service, handelen vanuit het belang van de klant!

Display bestelt voor een elektrische fiets. dezelfde dag nog verstuurd. helaas is de verkeerde opgestuurd. (fout is heel begrijpelijk beide displays lijken erg op elkaar. Na contact direct na 1 uur verkeerde levering is de juiste opgestuurd en de volgende dag binnen. Hulde aan die actie en het vertrouwen dat de verkeerd ook weer zal worden terug gestuurd. 5 sterren waard , Max Brekelmans

wordt snel geleverd.

Mutsy

Na telefonisch overleg heb ik de huisje wielen toegeleverd top

Viel Geld für nichts

Ich habe eine Halterung bestellt. Leider hat diese nicht gepasst. Für Hin-und Rückversand habe ich ca. 20,-€ bezahlt. Also in Zukunft doch lieber Amazon.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Vlot en servicegericht.

Snelle levering en vakkundig advies.

prima, maar niet op tijd verstuurd als aangegeven.

website geeft aan dat hij op voorraad was, website geeft aan: Pakketten Nederland: Op werkdagen voor 17.00 besteld, de volgende dag in huis ( uitgezonderd de Waddeneilanden ) vrijdag besteld rond 16.00u wel verzending aangemaakt maar daadwerkelijk verzonden de volgende dag, waardoor deze pas maandag in huis was ipv zaterdag zonder bericht met reden is dit niet netjes.

Erg goed

Het goede product op tyd geleverd dus helemaal ok

Snel geleverd en precies wat het moet zijn

Snel en eenvoudig zelf te vervangen (dat wat ik nodig had)

Eerst nog telefonisch contact gehad ,waarbij we deskundig advies kregen Onze e bike computer besteld ,dag erna geleverd. Al met al prima bedrijf

Snel en goed

Quick processing and delivery