Snelle reactie

Duidelijke website

Snelle verzending en ontvangst. Kunnen veel bedrijven nog iets van leren.

Keurig afgeleverd volgens afspraak.

Ben goed geinformeerd De tas werd afgeleverd op de afgesproken tijd Helemaal top. De tas is ook van een goede kwaliteit

Prima geregeld

Prima geregeld

Excelent

Very satisfied! The product delivered fast at my place!

Uitermate goed.

Snelle verzending, goede servise/kwaliteit.

Zeer snel - correcte prijs

Snelle levering aan een zeer gunstige prijs. Fiets van €3K die het niet meer deed en waarvan de diagnose door de handelaar uitkwam op €750 kosten, zelf kunnen herstellen voor €75 of slechts 10% van wat de handelaar wou rekenen. Heel blij dat die oude stukken nog zo vlot leverbaar zijn. Ook in Vlaanderen dus.

Ik had vantevoren gebeld of ik de goede fiets tassen zijn, het klopt precies geweldige service van de medewerkers. Mijn complimenten

Lieferung dauert lange

Am Dienstag hieß es: Der Artikel kommt in 1 bis 2 Werktagen. Heute ist Samstag und ich habe leider noch keine Ware erhalten. Velleicht wird das Teil, auf das ich dringend warte, am Montag ausgeliefert.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Makkelijk en snel besteld en bezorgd.

snelle levering,

snelle levering, product werkt goed...mijn oude e-bike weer tot leven kunnen wekken, door een vervangende bediening oude niet meer leverbaar.

Schnell und unkompliziert

mijn beste ervaring tot nu toe met alle online-bestellingen

Zeer deskundige medewerker van de klantenservice; geeft super informatie en schept vertrouwen bij de klant. De verdere afhandeling was van hetzelfde niveau: zeer snel, binnen een dag bezorgd en inmiddels prima werkend. Compliment! ( O jah, 80 euro goedkoper montage mee gerekend dan bij de fietswinkel.

Precies wat je ziet is wat je krijg,goede uitleg van het artikel

TOPWINKEL!

Perfect alleen post nl is -6 sterren

Mijn ervaring is goed, Makkelijk mijn keuze kunnen maken, snel bezorgd. Prima artikel

Ok

Ok…

Prima service !

een betrouwbare en snelle onderneming

Service zoals hij hoort te zijn.

Levering volgens verwachting en een goede begeleiding nadat het bestelde onderdeel niet het juiste model bleek te zijn ( wat ik had kunnen opmerken bij de beschrijving)

Goed en snel geleverd

Perfect!

Vervoerder liet steken vallen.

Dat de post door drukte vertraging heeft begrijp ik best, maar om er nog een dag bij te doen dat kan er bij mij niet in. Krijg de indruk dat ze dachten: we hebben laten weten dat we later zullen leveren dus laat nog maar een dag liggen.

Vlugge levering. Verwittigd wanneer pakket geleverd wordt.

Goede accu

Blij met de aankoop