goed service

Mijn fiets computer was kapot even een mailtje gestuurd een binnen 2 uur het antwoord welke nieuwe er op past super service Bestel een de volgende dag geleverd super tevreden er mee

Top Qualität

Schnelle und unkomplizierte Bestellung. Die Ware hat eine super Qualität und funktioniert. Das Päckchen ist gut gepolstert um den Inhalt zu schützen.

Rápido , bem embalado

e a segunda encomenda que faço , a primeira foi muito rápido a chegar veio bem embalado, já foi utilizado e está bom. da segunda encomenda estou a aguardar que chegue

Heel snel geleverd. Top kwaliteit.

Je paye pour livraison chez moi et à la fin je cherche mon colis en point de retrait et encore je cassé mon tête pour récupérer parce que j'avais pas un papier pour récupérer mon colis et le facteur n'a pas lésé un avis de passage avec un numéro de colis

• Would you recommend us? No

Ben zeer te vreden over mijn bestelling binnen 3 dagen mijn pakje ontvangen

Duidelijke website en snel geregeld. Alleen post.nl laat te wensen over. Uiteindelijk 2x bij een postnl afhaalpunt geweest. Terwijl het gewoon bezorgd zou worden. Maar gelukkig kan ik weer fietsen!

Snel met het opsturen

Unzufrieden

Das Produkt wurde schnell geliefert, leider kam es defekt an, ich habe das Problem geschildert, aber leider keine konkrete Lösung erhalten.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Komen afspraak na

helemaal top zoals verwacht en lekker snel

goed en snel ckr een aanrader

goede service

Ik had een vraag n.a.v. de maat van bezorgde binnenbanden voor een kinderwagen. (We kregen er 3 terwijl er 2 betaald zijn) Ik kreeg prima info, heel tevreden met geleverde service.

Vlugge bestelling

Volgende dag was mijn bestelling thuis geleverd heel tevreden

uitstekend

redelijke prijzen, snelle levering en correct

Snel besteld en opgestuurd zeer tevreden

Dito

Snelle levering en origineel product

Nadat de Giant Twist Hybrid displayhouder een tik had gehad waarbij een aantal draden niet meer verbonden waren en ik twee uur zelf een kabel geprobeerd had te solderen wat niet werkte kwam ik erachter dat je het onderdeel kunt bestellen. Ik kon het makkelijk vinden op de site, prijs was prima, levertijd was sneller dan verwacht (volgens mij de volgende dag al geleverd) en het was origineel Giant. Vervangen van de kabel was kinderspel en met 10 minuutjes klaar. Enige verbetering die ik kan bedenken ligt meer bij Giant dat je de instructie erbij hebt hoe je het onderdeel moet vervangen. Bij afwezigheid van die instructie door Giant zou het van toegevoegde waarde zijn als E-Bike Parts dat zou doen want dan trek je nog meer potentiële klanten. :-)

Na lang zoeken op internet bij deze leverancier eindelijk het onderdeel waar ik nodig had gevonden

Efficace, rapide.

Goedkoop snel bezorgd wat wil je meer!!

First class

My order was despatched promptly and I was kept updated on its progress from that point o and it was delivered right on time .

Have got my part ordered and it was exactly what I wanted

Communication was good while waiting for package

Zeer klantvriendelijk en deskundig

Bij de online bestelling had ik een verkeerd huisnummer opgegeven. Toen bleek Ebike aparts uitzonderlijk makkelijk bereikbaar. Gewoon, de telefoon! Zonder langdradig kiesmenu. Direct een vriendelijke man, die zonder omhaal het adres corrigeerde. De bestelling werd keurig en op tijd geleverd. Helaas bleek het bestelde niet de oplossing van het probleem aan mijn ebike. Dus geretourneerd. Vervolgens zonder problemen binnen vier dagen mijn geld terug. Alles bij elkaar: een tien.

Snelle en juiste levering

Zeer tevreden met E-bike-Parts. Ze leveren bestelde spullen snel en ze zijn ook van goede kwaliteit

Tevreden

Goed product

Product zoals beschreven, goede kwaliteit en snelle levering

Landstraat 3638

7121 CR Aalten