Super Ware!

Super Ware, schneller Versand!

In één dag geleverd

Keurig geleverd waar ik om had gevraagd, meteen de volgende dag. Ook de informatie was prima.

Top kwaliteit

Snelle levering en perfect passend. Top kwaliteit!

Accurate and fast delivery

I found a hard-to-find part in your store and received it after 3 days to Poland. Thank you!

een dikke vette 10 +

uitstekende service vandaag bestellen en betalen , de dag er na de batterij thuis geleverd . de batterij is 100 % nieuw . ben super gelukkig met mijn aankoop , dus voor mij een dikke vette 10 +

Snelle levering van het juiste product

Snelle levering van nieuwe controller terwijl die ondertussen er helemaal anders uitziet. Maar na montage oerfect werkt…

Snelle levering correct te woord gestaan

Had een trapassensor nodig voor een vanmoof fiets. Deze gevonden bij E bike parts. Na een telefoontje en netjes te woord gestaan heb ik de sensor besteld en deze de andere dag al in huis. Dit bedrijf verdiend daarom ook 5 sterren omdat ik geen minpunten had.

Amazing

Super snel levering.

Zocht een onderdeel en snel gevonden, duidelijke website, en snel geleverd, namelijk de volgende dag in huis

Mijn VanMoof onderdeel past perfect

Ik had een kapotte trapas op mijn VanMoof Electrified S. Hier een nieuwe besteld en ik heb dit onderdeel kunnen gebruiken. Het is een 'çustom made' bafang trapas en ik ben heel blij dat ik deze op E-Bike-Parts.com heb gevonden. Heeft mij een hoop bijvijlen gespaard en wellicht mijn fiets van de schroothoop gered!

Top product en snelle levering

Product wat ik nodig had was op voorraad en ook het juiste onderdeel. Super snel geleverd

SNELLE LEVERING GOEDE SERVICE

HAD ZELF VERKEERDE SOORT BATTERIJ BESTELD DIE OOK NOG VEEL DUURDER WAS EN WERD GEBELD OMDAT MIJN FIETS HIER NIET GESCHIKT VOOR WAS. GEWELDIGE OPVOLGING EN EEN SNELLE LEVERING VAN DE JUISTE BATTERIJ. GOED BEDRIJF !!

Snel en correct

Niets om op aan te merken, snel en correct.

Snelle levering en prima service.

Na een verkeerde levering werd alles zeer snel en netjes gereld. De volgende dag het juiste artikel al weer in huis. Telefonisch contact ging vriendelijk en netjes. Top.

alles volt verlopen

alles ok

Telefonisch goed geholpen waar door ik online het juiste product kon kopen. De volgende dag had ik het al binnen. Super!!

Super schnelle Lieferung!!

Vielen herzlichen Dank für die rasche Lieferung! Teile waren gut verpackt.

Zijn van hun woord.

Aan te raden site.

Goed geleverd

Onderdeel paste en is snel en goed geleverd volgens afspraak.

Bon produit

Livraison dans les délais. Référence ment clair sur le site

Snel geleverd, nette prijs

Op zondag onderdelen besteld, op dinsdag al in huis voor een nette prijs.

Bestelling bleek niet de juiste omdat er meerdere versies waren. Op basis van het framenummer kon de juiste versie besteld worden. Misschien tijdens het bestelproces al afdwingen dat het framenummer opgegeven moet worden om dit te voorkomen of op zijn minst waarschuwen dat er meerdere versies zijn. Maar verder is de ruiling netjes opgelost.

Bis jetzt nicht angekommen das Päckchen

Liefertermin nicht eingehalten dann wieder versprechen heute wird geliefert ich warte immer noch

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Tolles Produkt

Die Reifen sind super und die Lieferzeit war super schnell. Wir sind sehr zufrieden :)

Goede en snelle service

Besteld en de dag erna geleverd. Alles was in orde.

Landstraat 3638

7121 CR Aalten