Niet goed

Te kort en te weinig pinne

E-bike goed levering Post.NL bagger

Pakket volgens website binnen 2 dagen binnen was keurig op tijd bin Post.nl binnen alleen gelijk vertraagd op het moment van schrijven wacht ik al 5 dagen op mijn zogenaamde vertraagde pakket door Post NL en waarvan de levertijd vokgens Post NL zo snel !!!!!!! mogeljjk is.

Tolle Zusammenarbeit

Super schnelle Lieferung.

Fast delivery well packed and good customer service.

Product just as advertised. Really fast postage.

Tevreden

Fijn dat de mutsy wielen op deze website verkrijgbaar waren. Goede prijs. En snelle levering.

Bij jullie goed.

Bij jullie was het goed gegaan bij post nl slecht had het pas vrijdag.

Toplevering en snel

Snelle levering netjes verpakt. Mijn fiets kan weer elektrisch rijden zonder dat mijn computertje hapert op de oude verbinding. Echt een aanrader, bestel hier WEL;)

Schnelle Lieferung

Kann die gekaufte Ware noch nicht beurteilen. Ware ist aber Orginal. Alles I. O.

Hurtigt levering

Forhjuls motoren på min Bavatus fra 2013, kunne ikke mere, Motor refurbishment kit (black) var gået istykker, men disse var desværre udsolgt, bestilte sent tirsdag eftermiddag istedet en Giant Motor black gears 26 and 36 Volt, i håbet om den kunne bruges, den kom om fredagen. Det er hurtigt levering fra Holland til Danmark. Den passer fint, får hjælp op ad bakker, men skal arbejde lidt mere på de lige strækninger, hvor jeg før havde noget mere hjælp, men hjælp får jeg og nu kan den kører 7 år mere, håber jeg.

• Vil du anbefale os? Ja

Duidelijke website

Als collega fietsenzaak had ik wel korting verwacht. M.vr.gr. Domburg Tweewielers

levering was zeer snel en correct

prima firma /snelle levering

correcte service

Makkelijk toepasbaar en op tijd

perfect

1ste maal met E-bike parts gewerkt en alles gaat zeer vlot

Goede service!

We moesten hier een display met een zeer specifiek kabeltje hebben. Daar was niet aan te komen. Maar hier bij E bike parts hadden ze die! Na appcontact snelle reacties en goed meedenken! Blij en zeer tevreden.

Great firm to deal with

Quick, speedy service, would definitely deal with them again.

Goede en snelle service

Besteld en werd snel geleverd

Goede en vlotte afwerking

Kwaliteit geleverd.

Makkelijk te bestellen,en op afgesproken tijd bezorgt. Alleen het pakje voor de voordeur leggen vond ik geen goede actie, terwijl ik een kaartje op de deur had gehangen waarop ik gevraagt had het pakje achterom onder de veranda te leggen!!!

Doen wat je vraagt

God

Verry fast

Snelle levering en een goed advies gekregen.

Snelle en correcte levering tegen meest gunstige prijs

Batterij van mijn e-bike bleek kapot te zijn. Bij E-Bike-Parts.com de beste prijs voor een nieuwe accu kunnen vinden. Zondagavond besteld, dinsdag in huis. Zorgvuldig verpakt geleverd gekregen.

Gut

Schnelle Lieferung Teil ok.

Bestelde artikelen zijn snel en netjes geleverd.

Zeker goed. Kan ik aanbevelen

Goede ervaring, snelle levering