Super winkel

Goode winkiel Kompete medewerkers

Alles perfekt!

Es hat alles sehr gut geklappt. Der Paketdienst hier vor Ort hatte sich etwas Zeit gelassen. Aber E-bike Parts hat alles richtig und perfekt abgewickelt.

Deskundigheid en communicatie

klantgericht

gevonden wat ik zocht

Gevonden een display voor een E bike van jaren oud . Een Giant ... ik ben blij dat jullie daar nog onderdelen voor heb !!

Goed product, snelle service.

Super schneller Versand und Top Ware

Wir haben alle E-Bike Teile in Ihrem Shop gefunden und bestellt. Die Preise sind super und der Versand mega schnell.....Ich habe eine Bestellung aufgegeben, und dann weil ich ein Teil vergessen hatte noch eine . Das ärgerliche für mich war das ich zwei mal Versand zahlen musste. Aber der Lieferant hat toll mitgemacht und daraus von sich aus eine Bestellung gemacht und hat mir die Versandkosten der zweiten Bestellung erstattet. Schön das es noch sowas gibt. Wenn Fahrrad Teile dann E-Bike Parts!!! Jederzeit gerne wieder!!! Danke

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Netjes en uitstekend verzonden en op tijd

Ik moest een nieuw klokje hebben besteld en hij was er 2 dagen later ik kan weer fietsen en ben erg content

Object duidelijk weergegeven en makkelijk in bestelling

Duidelijk en naar volle tevredenheid

sehr gut

Alles prima geklappt, schneller Versand, ok

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Hier bestelle ich gerne wieder

Das Ersatzteil wurde schnell geliefert und war gut verpackt. Ausgepackt, angeschlossen, passt.

snelle levering en compleet

Von Bestellung bis zur Lieferung alles bestens.

Leider hat das Display nicht gepasst, und ich musste es zurücksenden. Z.Zt. warte ich noch auf eine Reaktion ihrerseits.

Fantastisch bedrijf

Duidelijke website waar ik goed kon zien wat ik bestelde ! Werd goed op de hoogte gehouden over de status van mijn zending . Kortom uitstekend bedrijf wat zeer is aan te raden .

Snel en goed

Eenvoudig bestellen, snel geleverd. Niets op aan te merken, gewoon prima!

Snel geleverd goede montage handleiding

Goed en snel geleverd en opgelost

's middags om 16.00uur onderdelen besteld. De volgende dag thuis geleverd. Super.

met gemak

Ik wist wat ik nodig had, maar bestelwijze was zeer makkelijk. Ik werd op een extra onderdeel gewezen die ik meteen erbij heb besteld. Anders had ik later weer verzendkosten moeten betalen.

Snel geleverd en goede onderdelen.

Nieuwe wielen voor kinderwagen snel geleverd. Duidelijke communicatie over levertijd.

Duidelijke omschrijving, snel geregeld, snel geleverd..Kortom Prima site en Bedrijf.

zeer goed

Alles is verlopen na wens

There're always there to help you

The shipping company delivered the package to a pickup point and said I was not home (I was home the whole day) Three days later I got a paper from them to pick up my parcel. The item does fit as well so I rate ebike-part 11/10 and delivery 4/10

Prima voor elkaar.

Goed verpakt en vlot geleverd.

Snel geleverd orginele onderdelen.

Niks mis mee

helemaal geweldig

in een woord perfect

Prompt service

They had the parts I wanted for my Giant bike. Nobody, not even Giant could supply them.

Landstraat 3638

7121 CR Aalten