great products and very fast delivery.

Prima en snel

Ik had het gevraagde onderdeel keurig snel in huis.

Helemaal perfect

Alles goed

Alles goed.

Zaterdag besteld maandag binnen

Von der Bestellung bis zur Lieferung hat alles einwandfrei geklappt.

Meine Erfahrungen sind sehr positiv.

Alles super

da ich nicht genau wusste welches Display für mein Fahrrad geeignet war,schrieb ich eine Nachricht via WhatsApp.Mir wurde schnell und kompetent weiter geholfen.

Beveel je deze site aan

Goede service en snelle levering

snelle levering en goede communicatie.

Snelle levering en uitstekend product

Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website met zeer ruime keus. De bestelling was zo geregeld en de volgende dag al ontvangen. Top geregeld!

Snelle en correcte service

snelle en correcte service

Juiste onderdeel snel gevonden

Tot nu toe twee maal onderdelen besteld, en mojn ervaring is positief

heel goed

Moest een nieuwe display hebben voor een giant fiets. Ik wist niet zeker of deze geschikt zou zijn. Verkoper stelde voor probeer het maar en niet beschadigen dan mag je hem terug sturen. Gelukkig was de display goed en een mooi prijs.

Snel en juist geleverd

Zeer snelle levering en goed product voor scherpe prijs!

Duidelijke beschrijving van het product en zeer scherpe prijs. Daarbij een zeer snelle levering.

Betrouwbaar

Zij doen wat ze zeggen

Zeer tevreden!

Ik had al een jaar mijn elektrische fiets in de schuur staan omdat mijn oplader kapot was gegaan. Nergens een zelfde oplader te vinden, tot ik op deze site terecht kwam. In de eerste instantie dacht ik hoe ga ik dat nu meteen betalen het was best prijzig.. maar gelukkig hebben ze de optie om met klarna te betalen, ik blij en meer dan tevreden want de accu die ik heb ontvangen werkt zelfs zo goed dat ik langere afstanden kan fietsen met mijn fiets.. blijkt dat mijn oude oplader dus voordat hij kapot ging ook niet meer volledig de accu deed opladen. Meer dan tevreden met mijn aankoop die ook snel werd bezorgd en prima verpakt zat.

Vlotte service

Heel snelle levering

Snelle levering, goed verpakt. Erg jammer dat je ook nog voor verzending moet betalen, als je al veel geld uitgeeft. Terwijl het pakketje uit Nederland komt.

Goed en snel geleverd

Goed en snel geleverd

Duidelijke website, snel en goed verzonden.

Duidelijk website, snel en goed verzonden. ( vreemd van kiyoh dat je 2 keer moet schrijven wat je goed vind.)

Schnelle Lieferung

Ware ist wie bestellt ohne Probleme geliefert worden.

Super schnelle Lieferung und TOP Produkt

Die Räder waren Tip Top neu und günstig! Der Kinderwagen ist wie neu! Günstig und schnell!

Landstraat 3638

7121 CR Aalten