snel en goed

heel goed

Precies wat ik zocht !! Goede kwaliteit

Mooie fietstas waar heel veel in kan en ziet er ook nog sportief uit, heel tevreden!

War sehr zufrieden

Gute Beratung und schnelle Lieferung./ perfekt

Alles sehr gut.

Sehr schnelle Lieferung, Alles gut. Immer wieder gerne.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snel geleverd en meteen goed

Makkelijk te bestellen. Duidelijke site.

Mijn ervaring is nog kort. Originele accu bestellen ging makkelijk en snel geleverd. Jammer dat je voor een belachelijke dure fiets accu nog verzendkosten moet betalen. Ik moet de werking nog afwachten maar daar heb ik vertrouwen in.

Snelle en nette levering

Bestelde artikelen werden snel en op een nette wijze geleverd, zonder al te veel verpakkingsmateriaal.

Zoals het hoort!

Nette prijs en snelle levering, maar minstens zo belangrijk is dat het onderdeel van mijn 11 jaar oude fiets hier gewoon leverbaar is! Ik heb het nergens anders kunnen vinden.

TOP

Snel en top producten

Prima product en snelle levering

Had Giant Bike controller besteld Scherpe prijs en snelle levering! Heel tevreden hiermee!

Revisie kit voor de e bike moter komt zelfs met een stap voor stap handleiding.

Snel, betaalbaar en kwaliteit die past!

Snelle service Goede prijs kwaliteit verhouding Goede kwaliteit

Uiterst tevreden.

Zeer snelle levering. Alles klopt gewoon. Hier hoef ik niets aan toe te voegen.

Zeer goed bevallen

Wij waren op zoek naar fietstassen waar de 2 accu’s verticaal staan, en zag ze bij e-bike mailtje gestuurd en die hadden ze meteen besteld en de volgende dag in huis. Zijn heel tevreden

Snelle levering en top kwali6

Zie hierboven

Exact stuk en snelle levering

Duidelijke site, aardige mensen.

Zou zo opnieuw onderdelen bestellen. Retourneren geen probleem

Zeer vlotte levering.

Alles top.

Schnelle Lieferung und Ware einwandfrei. Jederzeit gerne wieder

Super snel

Snelle levertijd

Ich bin mit dem schnellen und unkomplizierten Versand sehr zufrieden. Das produkt (Mutsy Igo Kinderwagenreifen set) ist toll und entspricht meinen vorstellungen. Danke

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Per ongeluk de verkeerde ride-control van Giant besteld zonder enig probleem kunnen omwisselen.

Alles super, nur Lieferant nicht

Super service, aber wegen dpd musste ich 2 Tage länger warten bis ich den Artikel erhalten habe

Artikel und Lieferzeit wie beschrieben

Zubehör für Gaint Räder die andere Firmen nicht haben

Extremely helpful

I sent a couple of emails asking if they delivered to the uk and if the battery I was looking at would fit as I couldn’t get an answer on price and availability of my local store’s. After being told yes to both questions I bought the bike I was looking at and ordered a spare battery so I could travel further. Will definitely recommend as it arrived promptly and the whole process was really smooth and easy. Thanks for all the help.

Landstraat 3638

7121 CR Aalten