Prima en snelle levering.

Goede 1e ervaring.

Prima.

Ik weet niet of het past. Ik heb nu Corona. Volgende week weten we meer.

Prima Service

Mein Fahrradhändler war leider nicht in der Lage für mein E-Bike der Marke Giant einen Fahrradcomputer zu besorgen. Nach Suche bei Google bin ich auf Ihre Firma gestoßen. Ich habe das Ersatzteil bei Ihnen gefunden und gekauft. Die Abwicklung hat prima geklappt. Ich kann wieder fahren. Mein E-Bike ist von 2011 und für mich noch nicht so weit um entsorgt zu werden.

Goed. Na een werkdag geleverd.

Goed. Na een werkdag geleverd.

Helemaal goed

Helemaal goed, snel geleverd!

Mijn ervaring is goed

Goed bedrijf mijnbestelling is keurig en op tijd geleverd.

Heel snel geleverd!

En correct afgehandeld!

Lieferzeit eingehalten

In der versprochenen Zeit geliefert, eine <email> benachrichtigung zum Versand wäre schön gewesen.

Prima bedrijf snelle levering

Heb onderdelen voor mijn e bike besteld en netjes snel geleverd.

Snelle levering en ruim assortiment

Accu + lader en zadel besteld, ben zeer tevreden

Duidelijke en snelle opvolging

Ruime keuze in de webshop. Overzichtelijk. Na bestelling voldoende opvolging en zeer snelle levering.

Fijne ervaring, prima shop

Artikel snel geleverd, goed verpakt en voldoet aan al mijn verwachtingen. Prima shop. Zeer tevreden!

Goed en snel!!

Mijn control display van mijn Gigant fiets was stuk, ik heb een mail gestuurd welke ik nodig had. Na een paar foto's te hebben gestuurd. Meteen dezelfde dag nog antwoord dus een nieuwe besteld .Na 2 dagen in de bus en ik kan weer fietsen. Geweldig!!

heel vluggen dienst maar het past niet met mijn fiets.

Ik heb een giant prime E+1 en de bediening is stuk, ik heb op uw site een vervaving stuk gevonden, die bij de beschrijving paste voor mijn E+1, het was wel niet de zelfde maar kost zijn dat het kost passen zo gezien dat het voor een E+1 goed was. Ik dacht dat plug een mini jack was zo gezien op de foto, maar dat was het niet. Op mijn bediening de ref is 2417-FBTN-01VA en het trekt op de bediening van uw display Aspiro en Prime vanaf 2014. Heb u een oplossing voor mijn probleem... Ik heb de foute bediening terug gestuurd vrijdag met Mondial Relay. Mvg, Frédéric Vandenbranden

Uit de kunst.

Prima snel geregeld.

Snel en prima advies en bezorging

Contact per mail, snel reactie en advies

Snelle en correcte levering. Degelijk materiaal.

Quick, Good service

Make Customers aware before purchase of Customs duty to be paid.....like when you add postage/delivery....same with Customs duty

Goed reparatieset voor mijn Sparta Emotion C4. Snelle levering, volgende dag afgeleverd.

Sehr nett, hilfsbereit und kompetent

Super Beratung, schnelle Lieferung,immer wieder

Gewoon duidelijk,werd duidelijk beantwoorden op de app

Gewoon Goed

Superb

A.

Kierowca

Dzięki za szybką pomoc i dostawę towarów pozdrawiam serdecznie

• Poleciłbyś nas? Tak

Landstraat 3638