Kulant und schnell geliefert

Im Eifer des gefechts das Produkt 2 mal bestellt anhand der Bestätigungsmail wurde dies festgestellt. Gleich eine Mail geschrieben den Vorgang beschrieben. Eine Bestellung wurde storniert und dies bestätigt. Die andere Bestellung wurde schnell geliefert immer mit zwischen Bericht wo meine Bestellung sich im Moment befindet. Ware angekommen so wie bestellt. Top.

Uitstekende service.

Super goede ervaring, en snelle levering.

Mijn bestelling werd de volgende dag al geleverd en dus heb ik er niets op aan te marken

Perfect afgehandeld !

Snelle levering.

Snel en correct bestelling volgende dag geleverd.

Elektrische fiets al maanden defecte display. Lokale fietsenmaker kon onderdeel niet leveren. Fietsenmaker kon na maanden nog steeds niet zeggen wanneer onderdeel binnen zou komen. Fiets was ook geheel niet te gebruiken. Op de webside van E-Bike parts stond dat onderdeel op voorraad was. Na telefonisch contact, opdat ik zeker wist dat onderdeel voorradig heb deze via webside besteld. Volgende dag al geleverd! Dus mijn vrouw kon die avond weer de fiets gebruiken!

De fietstassen zijn ruimer als ons vorige, ideaal. Mvg Paul

Excellent

Excellent service, quick response to emails and sent the same day I paid with PayPal. Great that you have parts that are not found in Norway. Thanks again! geir alfred nygård

Total pleasure buying the part I need

Thanks son much. It’s great to know that you stock the parts I need to keep my Giant electric bike on the road. I will recommend your great service !

Zéér goed geholpen

Op de side snel gevonden wat ik zocht. Bestellen was gemakkelijk en de levering was conform afspraken en meldingen. Zéér tevreden.

Snelle en vlotte levering

Heel leuke ervaring doet wat men beloofd snel en vlot

Kan niet beter.

Het zoeken ging makkelijk, Het bestellen ging makkelijk. Betaling ging makkelijk De volgende dag het bestelde keurig verpakt in huis. Kan niet anders zeggen: GROTE KLASSE op alle fronten. Ga zo door.!!!!

Zeer goed sneller service

Piece conforme et livraison rapide!!!!

Prise en charge et livraison rapide vers la France. Pièce conforme a la commande , prix de la pièce GIANTun peu cher, et frais de port élevé aussi . Remarque : Mettre les références constructeur "GIANT" sur le site (bien avant de conclure la commande)

Sehr schnelle und kompetente Beratung !!!!!!!!!!!!!!!

Ich bin sehr zufrieden. Das gelieferte Display war genau das richtige.

Topservice

Onderdeel besteld en na 1 a 2 dagen al i huis, een aanrader!

Horrible bad.

You guys sent me 2 emails one said it was delivered on the 13th thw other said it was delivered on the 17th the charger has yet to show up!

• Would you recommend us? No

Ik ben in s Hertogenbosch geweest geholpen door Ton hele goede uitleg gekregen

snel en correct

Bestelling gedaan, dag er op al ontvangen zeer goed verpakt. en niet onbelangrijk prijs kwaliteit perfect.

Goed verlopen

Het bestelde goed en snel bezorgd

Zeer snelle levering

Duidelijke website. Snelle levering.

Sehr zufrieden mit dem Aufladegerät, Danke!!!

Schnelle Lieferung, sehr guter Preis, super Qualität- Danke!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goed product met snelle levering.

De fietstassen zijn van een mooi formaat en voldoen goed. De levering was ook erg vlot.

gewoon goed zo als het hoord zonder gedoe

Landstraat 3638

7121 CR Aalten