Alles bestens. Sehr schnelle Lieferung.

Die Tasche ist so wie beschrieben und passt genau an mein 13 Jahre altes Fahrrad.

Muy completa

Encuentras de todo,

snel

geen klachten

First Class Service

Found easily my replacement battery on the website. Fair price. Correct delivery price and lead time

Snelle leveringen van merk spul

Snel

Zelfs in vakantietijd een onderdeel, dat bij de fabrikant niet voorradig was, de volgende dag geleverd.

tiptop

Snelle levering naar Oostenrijk, onderdelen compleet, eenvoudig te monteren.

Snel, betrouwbaar

Goede en snelle service. Ruim assortiment. Helemaal goed!

moeilijk te krijgen product hier wel verkrijgbaar

lang moeten zoeken naar een nieuwe display voor mijn wat oudere giant fiets, uiteindelijk gevonden en snel (binnen 2 dagen) geleverd, keurig verpakt helemaal top!

Website duidelijk. Verwerking opdracht punktueel. Tevreden met het product.

Das hat alles bestens geklappt. Gerne wieder!

Schulnote 1-2.

goed ontvangen

ik had ist besteld maar was niet voor de juiste fiets ik heb het terug gestuurd en nu hopen dat ik mij centen terug krijg

Supersnel geleverd

Product voldoet aan de omschrijving. Wel jammer dat er maar een summiere gebruiksaanwijzing is bijgevoegd.

Snel en juist

Het artikel werd zoals aangegeven op tijd geleverd. Een vraag over het artikel werd snel en naar tevredenheid beantwoord.

Snel en het goedematriaal wat ik besteld had

Levering uiteindelijk goed opgelost

Naar mijn inziens een gebruikt onderdeel en defect onderdeel geleverd gekregen. Direct gemaild hierover en teruggestuurd. Uiteindelijk toen de eigenaar terug was vakantie goed opgelost en snel onderdeel binnen. Nog niet uitgetest. Mvg

Goede service en dienstverlening.

Bij mijn bestelling ging er wat mis met de levering, ik had 2 artikelen besteld en er werd er maar 1 geleverd. Na contact werd dat binnen 5 minuten hersteld en de volgende dag stond de postbode met het pakketje voor de deur. Dank voor de service.

Correcte levering en goede info

Super service!

In eerste instantie verkeerde handvatten gekregen, 1 belletje en uitstekend opgelost. De volgende dag de juiste set ontvangen en de oude retour kunnen sturen op hun kosten.

Kan niet beter

Zeer snelle levering .

super snel geregeld met zeer goede info op de site.

Op de site is alles duidelijk en snel te vinden. Ik was heel blij met de goede informatie over het juiste type en de tips voor de montage. Tevens was ik blij verrast met de bijgeleverde werkinstructies. in een 1 woord "perfect".

serieus en proffesionele aanpak

Duidelijk website en alles netjes en goed verpakt verzonden!

Ok

Ok