Vriendelijk, behulpzaam en snelle levering

Juiste onderdelen snel gevonden op de website en de volgende dag al ontvangen. Bij het monteren trad een vervelend probleem op: de contrastekker van de displayhouder schoot terug in het frame en ik kon er niet meer bij. Contact opgenomen met E-Bike Parts. Kreeg een goede uitleg hoe ik dit op kon lossen. Daarmee is het gelukt. De fiets is weer geheel in orde.

Super service, ouderwets goed en vriendelijk!

Op zoek naar een fietscomputer tweemaal met R-Bike_Partsgebeld en uitstekend advies gekregen van een kundige en erg vriendelijke medewerker (Gert). Besteld en binnen 24 uur bezorgd. een aanrader dus!!!

Knowledgeable and helpful.

Communication was great. Quick delivery. Fair price.

Snel en netjes verstuurd.

Maandag om 17.00 uur besteld en dinsdag om 12.00 uur binnen gekregen.

Zeer goede begeleiding met het maken van de bestelling en goede service met de montage hiervan.

Snelle correcte levering

Snelle service en levering.

Artikel über‘s Internet gefunden

Schnelle Lieferung, gute Begleitung über den Versandt Status, leider der Versandt recht teuer! In BRD Artikel nicht gefunden, da mein E-Rad recht alt aber für mich noch gut.

Snelle en goede service

Het juiste.oroduct werd snel bezorgd

Zeer snelle levering van mijn nieuwe batterij en voordeligste prijs die ik vond

Great efficient service I was kept informed from start to finish re the delivery of my purchase .

The product was as described and delivered on time

goed resultaat.

de bestelling die wij gedaan hebben is uitstekend en prima verzorgd.

Product besteld , 2 dagen later in huis .. product zoals omschreven en zoals het op de foto stond . Keurig verpakt en snel Verzonden. Dus in 1 woord TOP!

Prima levering je word goed op de hoogte gehouden.

prima levering.je word goed op de hoogte gehouden.

Schnelle Reaktion bei Korrektur Lieferanschrift

Siehe Einzelsatz

Boven verwachting

Ik was zeer verbaasd over de snelheid en hoe je op de hoogte werd gehouden over de status van het pakketje. Chapeau!!

Erstklassig

Hier wirst du nicht allein gelassen, der Service ist hier wirklich Programm. Mein Paket war kurzzeitig verloren und ihr habt Euch super um mich und meine Bestellung gekümmert. Am ende wurde alles gut. Bin Begeistert. Je wordt hier niet alleen gelaten, de service zegt echt alles. Mijn pakket is korte tijd verloren gegaan en je hebt goed voor mij en mijn bestelling gezorgd. Uiteindelijk is alles goed gekomen. Ik ben opgewonden

perfect

perfect

Eindelijk ebike onderdelen

Veel onderdelen voor ebike. Batterija flapje was afgebroken nu eindelijk kunnen vervangen. En slotje kunnen vinden voor accu dat vast zit.

snelle levering, en goed geprijsd

goed geprijsd

Gister een nieuwe display besteld voor mijn Sparta E-bike en binnen 24 uur netjes verpakt ontvangen...alles werkt weer perfect ! een dikke 10 !

Er waren enkele barsten in onze batterijbak waardoor het contact met de batterij regelmatig wegviel. De vervanging was den half uurtje werk.

Super ! Mehr geht nicht!

Bestellt und 2 Tage später wie versprochen geliefert! Danke

Onderdeel goed omschreven en snel geleverd

Cadence sensor (trap as) van een Giant Go Double was goed omschreven en snel geleverd, precies wat ik nodig had.

Snel antwoord

Wij wisten van te voren niet welk soort display wij nodig hadden. Daarom hebben we foto’s gestuurd van het framenummer. Snel kwam een advies voor een bepaald display. Daarna werden vervolgvragen ook snel beantwoord en telefonisch ook vriendelijk te woord gestaan. Top!

Landstraat 3638

7121 CR Aalten