Goede shop, ik kan het garanderen

Snelle levering. Goed materiaal. Goede prijs. Namens geschreven door mij en niet door een computer.

Alles top!

Flexibele buis is al geplaatst (bij de regenton). Snelle levering, bruikbaar product.

Helemaal blij, met leverantie

Site is toegankelijk, ik wist wat ik zocht, en jullie hadden de koppelingen beschikbaar tegen mooie prijs. Dus besteld en snel geleverd gekregen. Top, ga zeker hier weer bestellen als ik leidingwerk moet koppelen.

Ik heb nog niet mijn bestelling een is na mijn gevraagd een beoordeling

Ik heb nog niet mijn bestelling een is na mijn gevraagd een beoordeling ??????

Formidabel

Formidabel

Tiptop ik orde

Alles was in orde , bedankt ook voor de snelle service

Makkelijk besteld, snel geleverd

Duidelijke website. Wat ik snel nodig had was ook snel binnen.

Perfect, alles zoals het moet.

Alles is duidelijk te vinden wat ik nodig had, de prijs was zoals beloofd, de levering was ook in orde ik zal in de toekomst zeker nog bij jullie bestellen.

Correcte bestelling en correcte levering

Simpel bestellen

Via een contactformulier heb ik een advies gevraagd. De reactie kwam tesamen met een link naar het benodigde artikel. Heel simpel bestellen dus. Vlot geleverd en prima kwaliteit.

Doet wat het moet doen

Het doet wat je verwacht.

Voldoet aan verwachting

Duidelijke website en snel geleverd

Ptima

Prima spul en snel geleverd

Goede prijzen. Jammer dat de geisoleerde bonfix leidingen niet in kleinere lengtes te krijgen zijn. Ik had 10 mtr nodig maar minimale hoeveelheid is 25 mtr.

Correct en snel

snel en duidelijk

Je besteld, is meteen duidelijk of de volgende dag geleverd kan worden, de volgende dag inderdaad geleverd en goed verpakt

Snelle levering!

Precies wat ik zocht en snel geleverd

Prima website

Artikel besteld voor een nette prijs tov andere websites. Product geleverd zoals is aangegeven.

Het prima geregeld

bestelling ging goed

Alles prima verlopen

Onderdelen die nergens te vinden waren waren gewoon in stock

Eijkenakker 1

5571 SL Bergeijk

+31 (0)85 401 9164

Over Leidingshop

Leidingshop, sinds 2009 een begrip in de Kempen en omstreken. Waar we ooit zijn gestart met de verkoop van installatiematerialen en leidingwerk, zijn we inmiddels uitgegroeid tot een webshop waarbij je alle benodigdheden kunt vinden voor je klus in én rondom huis. Zowel de thuisklusser als bedrijven weten ons te vinden! Ons ruime assortiment bestaat uit alles wat je nodig hebt voor het onderhouden en aanleggen van je vijver, tot het (milieubewust) afvoeren van je hemelwater. Maar ook voor de aanschaf van een waterpomp of complete beregeningsinstallatie ben je bij ons aan het juiste adres. Leidingshop staat bekend om kwaliteit, specialisme en persoonlijke aandacht. Onze klanten staan voorop en we leveren enkel artikelen waar we zelf voor 100% achter staan. Zo ben je ervan verzekerd dat je altijd kwaliteitsproducten in huis hebt die niet alleen gemakkelijk in gebruik zijn, maar ook nog eens betaalbaar!