Er was een foutje in de levering geslopen, maar na een mailtje werd dit vlug rechtgezet en het correcte item werd dezelfde dag nog verstuurd.
Bedankt voor je review, Jos! Het is altijd vervelend als er iets misgaat met een bestelling, maar fijn om te horen dat het snel en goed is opgelost. Succes met de klus en we hopelijk tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Goede beschrijving op de site Krek wak wauw! Gewenste messing slangpilaar (38mm / G1¼) moest ik helaas elders halen.
Bedankt voor de review, Harm! Goed om te heuren dè ge krek gevonden het wa ge wauw ;) Wel erg jammer om te horen dat we niet helemaal aan je verwachtingen hebben kunnen voldoen! We gaan dit intern bespreken en kijken of we ons assortiment kunnen uitbreiden. Het is natuurlijk wel zo fijn als je alles onder één dak kunt vinden. Voor nu: veel succes met de klus en we hopen je snel weer te zien! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Top prijs snelle levering
Duidelijke site en je wordt goed op de hoogte gehouden.
Eerlijke prijs top service
Alles goed verpakt voor levering en alle producten zoals besteld ontvangen. Snelle levering aan huis
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de levering niet alleen correct, maar ook snel was. Zo kun je direct aan de slag met je klus. Veel succes en hopelijk tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Alles goed, bestelling snel ontvangen.
En meer keuze dan diverse bouwmarkten.
Alles besteld en mijn bestelling een paar dagen later opgehaald. Even meegekeken of alles bij elkaar paste. Degelijk en mooi product met klem passing zonder lijmen
Bedankt voor je review, Ad! Goed dat je de bestelling online hebt geplaatst en hebt gekozen voor afhalen. Dan kun je inderdaad ter plekke samen met onze collega's nog even de bestelling nalopen. Wel zo fijn natuurlijk! Succes met de klus en hopelijk tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Duidelijke website. Altijd weer even puzzelen met leidingen wat op/in wat past. Maar is goedgekomen.
Bedankt voor je review, John! We zijn blij om te horen dat je onze website duidelijk vindt en dat je ons ziet als een top webwinkel. Het kan inderdaad soms even puzzelen zijn, maar mocht je er onverhoopt niet uitkomen, dan staan we klaar om je te helpen! Succes met de klus en hopelijk tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
bestelling snel en correct geleverd, helemaal top.
Goed om te lezen dat je het shoppen bij ons als uitstekend hebt ervaren en dat de bestelling zowel correct als snel is geleverd! Bedankt voor de review en hopelijk tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Precies zoals ik ze nodig heb
Problemen bij installatie Rainbird , met telefonische begeleiding goed opgelost
Bedankt voor de review, Patrick! Goed om te lezen dat alles netjes volgens afspraak geleverd is. Succes met de klus en hopelijk tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Leidingshop.
zoals het hoort
De levering van de bestellingen verloopt nogal chaotisch!
Bedankt voor de review, Laurent! Fijn om te horen dat je tevreden bent met het bestelde materiaal. Wat vervelend dat je de levering als chaotisch hebt ervaren, sorry daarvoor. Volgens onze gegevens zijn je bestellingen verzonden en geleverd via PostNL, maar we kunnen verder geen bijzonderheden of afwijkingen in het leveringsproces vinden. Kun je ons meer informatie geven over de problemen die je hebt ondervonden? We horen het graag via [email protected]. Alvast bedankt en succes met de klus! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Heb hier al eerder besteld, tot nog toe goede ervaringen, verzending zou wat sneller kunnen.
Bedankt voor je review, Ben! We doen er altijd alles aan om je bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Volgens onze gegevens heb je de bestelling op de 27e in de middag geplaatst, en deze is op de 29e in de middag bij je afgeleverd. Dit betekent dat je bestelling binnen 48 uur is afgerond, wat wij als een nette levertijd beschouwen! Mocht je in de toekomst met smart op je bestelling wachten, dan kun je er ook voor kiezen om deze af te halen. We zetten je bestelling dan voor je klaar, zodat je deze (vaak) dezelfde dag nog kunt ophalen. Veel succes met de klus, en hopelijk tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
prima levering en breed aanbod.
Bedankt voor de review, Wessel! Goed om te horen dat het "gewoon goed" is! Succes met de klus en hopelijk tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Na goed uitvragen wat ik nodig had, werd mij een perfect advies gegeven.
Goede klantenservice, maar wat trage levering.
Bedankt voor je review, Peter! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze klantenservice. We hopen natuurlijk dat de ontvangen producten ook naar wens zijn. Ik zie dat de levering van je bestelling iets langer heeft geduurd dan we normaal zouden willen. Helaas kan ik je niet precies zeggen waarom dat zo is, maar in ieder geval onze excuses hiervoor. Hopelijk is de klus intussen afgerond en zo niet: heel veel succes daarmee! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Ik heb al diverse malen besteld en steeds worden de spullen snel en adequaat geleverd. Ik ben tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding. Het assortiment is zeer uitgebreid. Kortom, een fijne (web)winkel
Ik had snel wat pvc aansluitstukken nodig s'middags om 15.00 uur gebeld over mijn bestelling en de volgende middag 12 uur later ontvangen. Super bedankt voor de servies.
Bedankt voor je mooie review, Jos. Wat fijn om te horen dat de levering zo snel was! Dat betekent dat je meteen aan de slag kunt met je klus. Veel succes daarmee! Mocht je nog vragen hebben of als we ergens mee kunnen helpen, dan staan we natuurlijk voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Niks op aan te merken. Pakketje was prima, snel en onbeschadigd gearriveerd.
Het expansie vat was zoals verwacht een expansie vat. Daar wij op het moment van levering echter niet thuis waren, heeft Post NL het pakket gewoon op de stoep achter gelaten. Mijn buurman heeft het pakket gelukkig bij hem binnen gezet en voor mij bewaard. Als Post NL de moeite genomen had om ook bij een buur aan te bellen, dan had het pakket niet de ganse dag op het voetpad moeten staan, met alle gevaren vandien. Mvg.
Bedankt voor de review Piet! Vervelend om te lezen dat de levering van het pakket niet volgens afspraak is verlopen via PostNL. Helaas hebben wij geen invloed op de uitlevering van bestellingen die door een pakketdienst worden uitgevoerd. Zodra het pakket ons magazijn verlaat, ligt de verantwoordelijkheid voor de levering bij de bezorgdienst. Je kan altijd een klacht indienen bij PostNL zodat ze de bezorger aanspreken op het afleveren van het pakket zonder neerzettoestemming. Gelukkig is het bestelde artikel wel naar wens en kan je verder met je klus. Succes! Met vriendelijke groeten, Team Leidingshop
1 Eijkenakker
Bergeijk 5571 SL