zeer proactief
Duimpje
Bedankt voor je review en het duimpje, Johan. Fijn om te horen dat alles goed is verlopen. Succes met de klus! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Alles heel vlot verlopen, ook snelle reactie na contact
Goed gedaan.
Snelle en goede afhandeling.
correcte samenwerking en vlotte communicatie
Wat vervelend om te horen Rita dat het pakket nog niet bij je bezorgd is! Ik heb even met Maria overlegd en begreep van haar dat ze vanochtend nog contact met jou heeft gehad over je bestelling. We hebben helaas tot op heden nog geen reactie ontvangen van PostNL en hopen deze zo snel mogelijk te ontvangen. Wanneer we meer weten over je bestelling, nemen we meteen contact met je op! Met vriendelijke groeten, Team Leidingshop
Original review
wij hebben het pakje niet ont ontvangen. vorige week gebeld met een zekere mevr Maria en op heden nog geen antwoord.
Snelle reactie op mijn vragen, snelle levering! Zeer tevreden
Voorraad is wat minder, Alles 3 keer veranderd en sinds vrijdag nog steeds geen mail gekregen voor de bezorging. Succes.
Bedankt voor je review! Vervelend om te lezen John dat het bestelproces niet vlekkeloos verloopt. Ik heb net contact gehad met klantenservice en zij zullen vandaag nog contact met jou opnemen i.v.m. de levering van de druppelslang. Deze is namelijk vandaag binnengekomen! Alvast heel veel succes met je klusproject! Met vriendelijke groeten, Team Leidingshop
Positief. Voldeed aan de verwachtingen.
Op vrijdag aan het eind van de middag besteld en op dinsdag ontvangen . De bestelling was netjes verpakt en de druppelslang actiepakket was goed
Website is lekker overzichtelijk, nette prijzen en breed scala aan producten. Alles netjes op tijd en conform afspraak geleverd.
Bedankt voor je review, Christian! Fijn om te horen dat je onze website overzichtelijk vindt, dat we nette prijzen hanteren en een breed assortiment aan producten aanbieden. Mocht je in de toekomst nog iets missen in ons assortiment, dan horen we dat uiteraard graag. Voor nu: veel succes met de klus, en als deze al afgerond is, wensen we je er veel plezier van! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Bestselling online besteld kreeg wat ik besteld had,
Overzichtelijke webshop; alles geleverd volgens bestelling. Helaas meerlagenbuis niet beschikbaar per meter.
Bedankt voor je review, Patrick. Fijn om te horen dat alles conform afspraak is geleverd, zodat je direct aan de slag kunt met de klus. We begrijpen dat het jammer is dat de meerlagenbuis niet per meter beschikbaar is. Dit is zeker iets om in de toekomst over na te denken. Voor nu: veel succes met de klus en hopelijk tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Gewoon zoals hef moet. Goed!
Gewoon alles wat je nodig hebt is snel te vinden, te bestellen en snel in huis. Handig is ook de verschillende (schroefdraad) maatvoeringen van 1 artikel die goed op de website op 1 pagina aangeklikt kunnen worden, scheelt hoop gezoek.
Bedankt voor je review en feedback, Willem! Fijn om te horen dat het draadtabel je goed van dienst is geweest—daar doen we het natuurlijk voor. Veel succes met de klus en hopelijk tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Ik had een aantal koppelingen besteld, waarbij er 1 verkeerde geleverd was (vergissing kan altijd). Na mijn email heb ik de volgende dag direct het juiste artikel ontvangen.
Zeer snel een oplossing gekregen voor onze vraag. en vervolgens werd onze bestelling snel aan huis bezorgd. Ging alles in het leven maar zo vlot.
Op vrijdag besteld, week er op op donderdag bezorgd. Kan sneller.
Na 4 dagen wachten ging ik bellen waar mn bestelling bleef terwijl de artikelen die ik besteld had op voorraad stonden op de site. Na het telefoontje kwam er pas actie en werd het verstuurd.Als ik dit voor de tijd geweten had, dan had ik het echt ergens anders besteld zodat ik het de volgende werkdag binnen heb.
Bedankt voor je review, Arjan! We doen er alles aan om je bestelling altijd zo snel mogelijk te verzenden. Het is ons helaas niet helemaal duidelijk waarom jouw bestelling deze keer wat vertraging heeft opgelopen. We begrijpen echter dat dit vervelend is, en onze excuses daarvoor. We hopen dat de artikelen in goede staat zijn aangekomen en dat je inmiddels met de klus bent begonnen, of deze misschien zelfs al hebt afgerond! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Op een vraag rondom mijn bestelling snel reactie ontvangen en opgelost. Kwaliteitsproducten voldoen aan de verwachtingen. Goed assortiment
Duidelijke webshop, snelle levering en compleet tegen een aantrekkelijke prijs. Materiaal past prima op elkaar. Eenvoudige montage.
Zeer goede kwaliteit wat jullie leveren. Alleen bezorgen is waardeloos. Ze komen het niet brengen ik kan nog 7 km rijden om het bij een depot van PostNL op te halen. Ze zijn te beroerd om te brengen en geven melding niet thuis terwijl we gewoon thuis zijn. Dit gebeurt bij PostNL elke x niet alleen bij jullie. Zeer vervelend. Jullie zijn top Mvgr Gerrit Stegeman
Bedankt voor je review, Gerrit! Allereerst willen we zeggen dat we het fijn vinden om te horen dat je onze service bij Leidingshop top vindt! Het is natuurlijk wel erg vervelend dat de pakketdienst je bestelling 7 km verderop bij een pakketpunt heeft afgeleverd in plaats van bij jou thuis. Heb je dit toevallig al bij hen gemeld? Vaak kunnen zij een aantekening in hun systeem maken, zodat het hopelijk in de toekomst wel goed gaat. We hopen dat de klus inmiddels geklaard is. Mocht dat nog niet het geval zijn: succes met de afronding! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Snel en correct geleverd
Vlotte bestelling en levering en fantastische dienst na verkoop. Ik bestelde hier 4 Self-Seal pp stoppen. Bij ontvangst bleken 3 van de 4 stoppen geen o-ring te bevatten. Na contact kreeg ik al heel snel 3 nieuwe opgestuurd. Ik kon van die gelegenheid zonder problemen gebruik maken om nog 2 extra stoppen te bestellen en die werden netjes meegeleverd. Alleen, Murphy zou Murphy niet zijn als die 2 extra koppelstukken ook de o-ring niet zouden missen... Hoeveel pech kan je hebben denk je dan. Maar opnieuw werd dit door Noortje van leidingshop.nl perfect en snel opgelost. Een dikke pluim dus voor hun absoluut goeie service! Ik ga hier zeker nog bestellen!
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze mooie en uitgebreide review achter te laten, Peter! Er is inderdaad het een en ander misgegaan bij jouw bestelling, maar het is fijn om te lezen dat we dit naar tevredenheid voor je hebben kunnen oplossen. We kijken ernaar uit om toekomstige bestellingen van je te ontvangen, en we zullen deze uiteraard met net zoveel zorg en aandacht behandelen als je eerdere bestellingen. Veel succes met de klus, Peter, en we horen graag snel weer van je! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Koppelingen gekocht voor druppel systeem. Prijs kwaliteit verhouding zeer goed. Snelle verzending en bezorging..
Bedankt voor de review, Abdel. Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen, zowel de prijs kwaliteit verhouding als het snelle verzenden en bezorgen! Heel veel plezier van het druppelsysteem en hopelijk tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
1 Eijkenakker
Bergeijk 5571 SL