super

Gewoon goed

Duimpje

Alles heel vlot verlopen, ook snelle reactie na contact

Alles heel vlot verlopen, ook snelle reactie na contact

Goed , snel en prima afgeleverd.

Goed gedaan.

Prima levering

Snelle en goede afhandeling.

heel tevreden

correcte samenwerking en vlotte communicatie

Snelle reactie op mijn vragen, snelle levering! Zeer tevreden

Personeel heel aardig en vakkundig

Voorraad is wat minder, Alles 3 keer veranderd en sinds vrijdag nog steeds geen mail gekregen voor de bezorging. Succes.

Snelle levering. Goed materiaal. Goedkoop

Positief. Voldeed aan de verwachtingen.

Op vrijdag aan het eind van de middag besteld en op dinsdag ontvangen . De bestelling was netjes verpakt en de druppelslang actiepakket was goed

Prima webshop!

Website is lekker overzichtelijk, nette prijzen en breed scala aan producten. Alles netjes op tijd en conform afspraak geleverd.

is wat het is.

Bestselling online besteld kreeg wat ik besteld had,

Vlotte levering conform afspraak

Overzichtelijke webshop; alles geleverd volgens bestelling. Helaas meerlagenbuis niet beschikbaar per meter.

Gewoon goed.

Gewoon zoals hef moet. Goed!

Prijs kwaliteit en assortiment

Gewoon alles wat je nodig hebt is snel te vinden, te bestellen en snel in huis. Handig is ook de verschillende (schroefdraad) maatvoeringen van 1 artikel die goed op de website op 1 pagina aangeklikt kunnen worden, scheelt hoop gezoek.

Goede kwaliteit, snelle levering, goede seervice

Ik had een aantal koppelingen besteld, waarbij er 1 verkeerde geleverd was (vergissing kan altijd). Na mijn email heb ik de volgende dag direct het juiste artikel ontvangen.

Super snelle service !

Zeer snel een oplossing gekregen voor onze vraag. en vervolgens werd onze bestelling snel aan huis bezorgd. Ging alles in het leven maar zo vlot.

Goede producten, trage verzending

Op vrijdag besteld, week er op op donderdag bezorgd. Kan sneller.

mn bestelling werd pas verstuurd nadat ik na 4 dagen ging bellen waar het bleef.

Na 4 dagen wachten ging ik bellen waar mn bestelling bleef terwijl de artikelen die ik besteld had op voorraad stonden op de site. Na het telefoontje kwam er pas actie en werd het verstuurd.Als ik dit voor de tijd geweten had, dan had ik het echt ergens anders besteld zodat ik het de volgende werkdag binnen heb.

Goede service en complete levering

Op een vraag rondom mijn bestelling snel reactie ontvangen en opgelost. Kwaliteitsproducten voldoen aan de verwachtingen. Goed assortiment

Snelle en complete levering

Duidelijke webshop, snelle levering en compleet tegen een aantrekkelijke prijs. Materiaal past prima op elkaar. Eenvoudige montage.

Slechte levering postnl

Zeer goede kwaliteit wat jullie leveren. Alleen bezorgen is waardeloos. Ze komen het niet brengen ik kan nog 7 km rijden om het bij een depot van PostNL op te halen. Ze zijn te beroerd om te brengen en geven melding niet thuis terwijl we gewoon thuis zijn. Dit gebeurt bij PostNL elke x niet alleen bij jullie. Zeer vervelend. Jullie zijn top Mvgr Gerrit Stegeman

Snel en correct geleverd

Snel en correct geleverd

Hele goeie aftersales

Vlotte bestelling en levering en fantastische dienst na verkoop. Ik bestelde hier 4 Self-Seal pp stoppen. Bij ontvangst bleken 3 van de 4 stoppen geen o-ring te bevatten. Na contact kreeg ik al heel snel 3 nieuwe opgestuurd. Ik kon van die gelegenheid zonder problemen gebruik maken om nog 2 extra stoppen te bestellen en die werden netjes meegeleverd. Alleen, Murphy zou Murphy niet zijn als die 2 extra koppelstukken ook de o-ring niet zouden missen... Hoeveel pech kan je hebben denk je dan. Maar opnieuw werd dit door Noortje van leidingshop.nl perfect en snel opgelost. Een dikke pluim dus voor hun absoluut goeie service! Ik ga hier zeker nog bestellen!

Kwaliteit prijsverhouding

Koppelingen gekocht voor druppel systeem. Prijs kwaliteit verhouding zeer goed. Snelle verzending en bezorging..

1 Eijkenakker

Bergeijk 5571 SL