Niet helemaal compleet

3 slangen besteld, in een ervan zat een knik die er niet meer uit wil gaan. Daardoor een stuk van de slang onbruikbaar, gelukkig de laatste paar meter. Ook ontbraken er rubber ringen waardoor de aansluitingen erg lekken. Zelf een paar ringen aangeschaft in een bouwmarkt voor een paar euro maar deze hadden volgens mij meegeleverd moeten worden.

Levering snel en compleet.

Makkelijk en super keuze in assortiment

Voor mijn grotere klus, de perfecte benodigdheden gevonden. Goed verpakt en geleverd. Eigenlijk niet echte opmerking, lever snelheid is ook wel OK

Top spullen

Snelle levering en kwaliteit

bedankt

ok , alles zoals gevraagd en snel

advies bij aankoop prima, DHL minder

Prettige en deskundig advies bij aankoop. Verzending DHL lastig: pakket zou niet bij bezorgpunt geleverd kunnen worden (afmetingen). Vervolgens ging het naar een verkeerder regio. En kon ik toch bezorgpunt aangeven. Waar het pakket beschadigd aan kwam. Inhoud heel gebleven. De aanzuig set is niet goed gemonteerd, slangklem paste niet waardoor lek. Oplossing: slangklem losdraaien, duct tape om slang, klem er weer op.

Bezorgservice via dhl waardeloos

Ik heb 1 van de twee pakketten ontvangen, en een stuk later dan de bedoeling was. 1 pakket is door dhl al retour gestuurd. Het andere pakket ga ik nog retour sturen. Hier heb ik nu niks meer aan omdat ik een alternatief heb gehaald.

Vlotte en correcte levering

Alles zoals het hoort.

Precies het product dat ik heb besteld

De website was overzichtelijk. Het uitzoeken gemakkelijk.

Dank voor de moeite om het snel te ontvangen

Bijna oke.

Levering niet compleet, de rest een dag later. Even een mailtje dat er een nalevering komt was misschien handig geweest.

Geleverd wat besteld was.

gewoon goed

Snel bezorgd. Assortiment mag breder

Top! Snel geregeld ,snel in huis !

Makkelijk en duidelijke website. Dus snel bestellen ,ook snel geleverd. Goed materiaal, kortom een aanrader.

Was maar een kleine aankoop!

Goed materiaal

Gewoon goed,makkelijk en netjes geprijst.

Goede sortering van producten,alle benodigdheden zijn verkrijgbaar.

Snel en betrouwbaar!

Snel en betrouwbaar!

Zeer tevreden, snel geleverd

Koppelingen besteld voor 1 inch tuinslang.

Zeer snelle levering

Materiaal heel goed

Helemaal top!

Snelle levering. Snelle creditering. Had een verkeerde maat besteld.

Prima, snelle verzending

Goed, zoals het hoort.