Snel vriendelijke verder geholpen.

Mijn DAB 1,5 bar was kapot en ze hebben me snel verder geholpen met een evenwaardig alternatief, dat zelf goedkoper was.

Prima ondersteuning na de bestelling in het lever traject

Aangezien PostNL bijzonder slecht bezorgt op mijn postcode zou het fijn zijn te kunnen kiezen voor een andere pakjesbezorger. Gelukkig konden we een goed alternatief vinden.

Precies wat je nodig hebt voor het aanleggen van een druppelsysteem in je tuin.

We moesten wat extra koppelstukken + extra meters druppelslang hebben omdat we onze tuin aan het aanpassen zijn. Bestaande slangen (ook via deze site besteld) en koppelingen konden we prima hergebruiken. Snelle levering en tegen hele schappelijke prijzen heb je een top waterhuishouding in je tuin. Zoals gezegd…precies wat je zoekt. Look no further, zou ik zeggen.

Goed geregeld

Alles mooi op tijd en keurig verpakt. Prima!

Leidingshop is top heel klant vriendelijk snelle levering. Ben een tevreden klant!

Leidingshop voor mij is een overzichtelijke winkel om al je kwaliteit spullen te halen die je nodig hebt. Heel fijn om te shoppen hier voor goede kwaliteit benodigdheden. Top!!!

Fijne ervaring, duidelijk contact en erg goed geholpen.

Na bestelling van hetgeen we nodig hadden zijn we erg goed geholpen inzake de levering en de levertijd die aangepast moest worden. Zelfs toen dit niet leek te lukken ivm voorradigheid hebben ze de bestelling aangepast voor het zelfde tarief. Erg netjes en coulant ! Een dikke pluim voor deze service. Hier zijn we erg mee geholpen!

zeer goed

snel geleverd goed materiaal

Erg goed

Prima geregeld

Correct geleverd goede kwaliteit

Super goed geregeld.

Op tijd alles binnen en de juiste producten.

Top ervaring

Duidelijke Webshop en snel geleverd

Voldoende

Een bestelling niet werd geleverd, na telefonisch contact bleek dat bestelling niet bij het magazijn was doorgekomen. Is direct opgepakt en volgende dag is bestelling afgeleverd. Ondanks dat bestelling in eerste instantie niet goed is gegaan, Direct opgepakt en naar behoren afgewikkeld. Keurig

tevreden

Geheel tevreden, geleverd volgens afspraak.

Vlotte levering

Misscien zijn PDF bestanden met aanleginstructies of tips een idee.

PRIMA

mijn bestelling moet ik nog uit de verpakking halen, maar het voelt zeer zeker oke.

Goed.

Maar ik stelde een duidelijke vraag maar kreeg een niet duidelijk antwoord. Maar heb mijn probleem opgelost. Het product krijgt een plek in de kelder.

Duidelijke website en snelle levering.

Duidelijke website en snelle levering.

Zeer snelle levering, en Kwaliteit spullen.

Snel geleverd, netjes verpakt. Had de leiding snel nodig, die moest onder de grond, de rest moet nog geïnstalleerd worden.

Prima levering, geen opmerkingen

Goeie service, snel geleverd.

Goeie service, snel geleverd.

Precies wat ik nodig had prijzen zijn prima in orde

Prima bedrijf. Tijdige levering, producten in orde en een goede prijs. Kom graag terug!

Goede producten, snel geleverd. Eigenlijk normaal maar helaas niet overal zo meer tegenwoordig. Blij mee :-)

1 Eijkenakker

Bergeijk 5571 SL