Zeer duidelijk

Ik moest twee bochten hebben voor twee regenpijpen aan onze overkapping. Ik heb er weinig verstand van maar door de duidelijke uitleg op de website ben ik in 1x bij de juiste bochten gekomen. En daarbij een snelle levering maakt dit een prima indruk.

Ruim assortiment, snel geleverd

Producten zijn van goede kwaliteit

heel tevreden

ben tevreden

Snelle, degelijke service en bereikbare hulplijn

Ik had enkele vragen over een reeks producten die ik moeilijk samen kon puzzelen. 1 telefoon met de heel behulpzame staf klaarde alles uit in een mum van tijd. De volgende dag werd alles al geleverd. Kortom; Hulpvaardige expertenhulp, snelle en degelijke service. Heb er meteen nog onderdelen gekocht.

Veel keuze en snelle levering

Er zat alleen één gootbeugel bij die te klein is.

uitstekende kwaliteit voor goede prijs

webshop is voortreffelijk, duidelijk eomschrijving en producten voldoen aan de verwachting.

snel en goed verpakt

prima spullen

Tot in belgie

Heel tevreden

Goede service en snel geleverd. Doe zo verder

Goed en snel geleverd

Duidelijke website,

Duidelijke website, goede communicatie betreffende levering en tevens ook een snelle levering.

Eindelijk leidingisolatie in de goede maat

Bij de leidingshop vond ik eindelijk de juiste maten leidingisolatie om mijn vloerverwarmingsleidingen (16mm, het laatste stuk naar de verdeler) te isoleren met blauwe en rode leidingsisolatie. Had al bij 4 andere shops besteld maar daar waren de isolatieslangen veel te ruim (terwijl je maat 15mm besteld) en nog veel erger: de maten waren verschillend tussen blauw en rood.

Snelle en correcte levering

X

Helemaal top en snel geleverd

Helemaal geweldig

Lekker snel goede kwaliteit

Vlot geleverd, compleet product

Ik had een overdrukklep voor een boiler besteld. Die was de volgende dag al in huis. Een weekje later geplaatst en het was een compleet product, flexibel om te plaatsen, meerdere aansluitsoorten voor de afvoer. Zoals meerdere sites kreeg ik binnen enkele dagen al het verzoek om een revieuw achter te laten. Op dat moment kon ik alleen iets zeggen over de snelle levering en de prijs, niet over het product zelf. Wat mij betreft had dat wel even mogen wachten. Doet er niets aan af dat ik voortaan hier prima wil winkelen.

Goede service , goed product

Efficient

Slechts kleine bestselling maar vlot en efficient afgehandeld.

Makkelijk en snel

Makkelijk en snel

Uitstekende klantenservice goed geholpen en een prima advies

Goede producten voor minder geld en hoe de klantenservice fijn geholpen goed advies gekregen netjes geleverd top bedrijf

Mooie kwaliteit en snelle levering

Mooie VDL kranen en sprinkler materiaal zoals verwacht

snelle bediening

snel geleverd en het artikel doet aan de verwachtingen.Werkt hoe het moet,bedankt

Past niet

Wil terug sturen