Fijne site Ruilen geen probleem Snel geleverd
Het onderdeel was niet op voorraad, maar heb toen gebeld en het werd snel geregeld toppie
Eerste en laatste bestelling Jan Smulders VAlkenswaard.
Dag Jan! Jammer om te lezen dat je onlangs je eerste én laatste bestelling bij ons geplaatst hebt. We willen je namelijk maar al te graag verder helpen, en antwoord geven op je vragen, maar we kunnen helaas geen bericht van je terugvinden in onze e-mail (ook niet in de spambox), WhatsApp of via de chat. Misschien heb je geprobeerd ons telefonisch te bereiken? Het lijkt er in ieder geval op dat er iets niet helemaal goed is gegaan, want normaal reageren we supersnel op al je vragen – net zo snel als we nu op deze review reageren 😉. Zou je je vraag nogmaals willen stellen via een van de bovenstaande kanalen, of via deze weg reageren? We helpen je uiteraard graag verder! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Alleen jammer dat ik het verkeerde had besteld en het moest retourneren. Maar dit ging ook vrij eenvoudig. Dus een goede webshop voor leiding werk.
Bedankt voor je duidelijke review, Eelco! Het is natuurlijk altijd jammer als je per ongeluk iets verkeerd bestelt, maar gelukkig heeft elk nadeel z'n voordeel: je hebt meteen kunnen ervaren hoe eenvoudig ons retourproces is! Hopelijk heb je inmiddels de juiste artikelen in huis en kun je aan de slag met je klus. Laat het ons vooral weten als we nog iets voor je kunnen betekenen! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Na mijn bestelling trok ik in twijfel of ik wel het juiste had besteld. Na gebeld te hebben werd ik heel geduldig en deskundig geholpen. Top
De leidingshop is een prima bedrijf met een goede website en goede correcte communicatie. De bestelde leidingen zijn van goede kwaliteit en goed geprijsd. De levering was snel en op de afgesproken plaats afgeleverd. Ben dus tevreden klant en kom zeker terug! Vriendelijke groet van Herman.
Bedankt voor je mooie en uitgebreide review, Herman! Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen, van het bestelproces op onze website tot het leveren op de afgesproken plek. We zijn blij dat je zo enthousiast bent. Heel veel succes met de klus, en we hopen je de volgende keer weer terug te zien! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
De website is duidelijk en snel, alles is goed vindbaar en het bestellen gaat zoals men mag verwachten. Helemaal ok!
Mooie prijzen voor goede materialen
Bedankt voor de review, Toin! Goed om te lezen dat zowel de materialen als natuurlijk de prijs goed is. Heel veel succes met de klus en wellicht tot de volgende! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Gemakkelijke bestelling en extra service. Snelle levering van apparatuur
mooie spullen, degelijke kwaliteit, condorm toezegging geleverd
Bedankt voor de review, Ton! "Gewoon goed" dat is een mooi compliment, daar worden we blij van. Heel veel succes met de klus en hopelijk tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Uitstekende winkelervaring
De lengte van de leidingen was verkeerd. Omruilen ging zonder enig probleem. vriendelijke bediening. Alles is OK
Bedankt voor je review, Jan Wim! Het is natuurlijk altijd vervelend wanneer je iets bestelt en het niet helemaal lijkt te kloppen. Desalniettemin is het fijn om te horen dat je de artikelen zonder problemen hebt kunnen omruilen bij onze collega's in de winkel! Succes met de klus en hopelijk tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Ik had een foutje gemaakt met bestellen. Na wat heen en weer gemail is de bestelling alsnog aangepast. Scheelde weer een hoop heen en weer gestuur van verkeerd bestelde spullen.
Snel geleverd en prima producten
Mijn pakketje met Post-NL verzonden, slechte keuze. Nu na bijna 2 weken nog niets ontvangen. Al diverse malen gereclameerd bij Post-NL en Leidingshop.... reactie van Post-NL "sorry, wij kunnen niets voor u doen". Leidingshop heeft ook reeds meerdere keren aan de bel getrokken bij Post-NL, nog geen resultaat. Moet nog afwachten, wellicht a.s. maandag dat men van Leidingshop actie gaat ondernemen.
Wat vervelend, Antoine, dat je pakket nog steeds niet geleverd is! Helaas ondervindt PostNL momenteel wat vertragingen, maar twee weken is inderdaad wel erg lang. We hebben al een aantal officiële klachten ingediend bij PostNL, maar zij geven aan dat de vertraging door drukte komt en dat hun onderzoek daardoor ook langer duurt. We nemen vandaag opnieuw contact op met PostNL in de hoop meer duidelijkheid te krijgen. Bedankt voor je geduld, je hoort snel van ons! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Duidelijke website, makkelijk besteld en snel in huis. Het product is ook van goede kwaliteit.
Mijn vragen zijn snel beantwoord en voorzien van een passend advies.
Bedankt voor je review, Eric. Fijn dat we je hebben kunnen helpen met passend advies. Rest ons alleen nog je veel succes met de klus te wensen! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
snelle en correcte levering
De Rain Bird magneetklep is een goed product voor een lage prijs bij leidingshop, tevens héél snel geleverd en degelijk verpakt. Spijtig dat je het membraan niet apart kunt kopen want dit was hetgene dat defect was. Ook een duidelijke website.
Bedankt voor je review, Eddy! Fijn om te horen dat je tevreden bent met het product én de scherpe prijs – klinkt als een echte win-win! We begrijpen dat het jammer is dat het membraan niet los verkrijgbaar is. Misschien komt dat in de toekomst, maar op dit moment hebben we helaas geen mogelijkheid om het los aan te bieden. Veel succes met je klus, en we hopen je de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Per ongeluk een maat te groot besteld en dit bedrijf weigerde mee te werken aan een gedegen oplossing. Om het artikel (ong. €9,00) moest ik in totaal €10,00 aan retour en verzendkosten betalen om het juiste artikel toch te ontvangen. En dat terwijl ik al verzendkosten had betaald voor de gehele bestelling. Oftewel: dit bedrijf is absoluut niet klantvriendelijk ingesteld. Daarna gevraagd of we dit samen op konden lossen. Gevolg: geen enkele reactie meer. Nooit meer hier bestellen!!!!
Wat vervelend om te horen dat je ontevreden bent, Wouter! We begrijpen dat het flink balen is om na het afronden van het bestelproces te ontdekken dat je een verkeerd artikel hebt besteld. Graag leggen we uit waarom het aanpassen van een artikel in een bestaande bestelling wat ingewikkelder is dan (zoals je in je mail aangaf) “kleine moeite om een pakketje open te maken en iets te wisselen.” Wij streven ernaar om je bestelling zo snel mogelijk te leveren, zodat je direct aan de slag kunt met je klus. Daarom is ons systeem intussen volledig geautomatiseerd om de honderden dagelijkse orders efficiënt en foutloos te verwerken. Het wijzigen van een artikel in een bestaande bestelling vereist echter een handmatige aanpassing. Dit betekent dat we alle bestellingen, zowel die al klaarstaan voor verzending als die nog in het proces zitten, moeten doorlopen. Zoals je je kunt voorstellen, is dit een tijdrovende taak waarbij een collega helaas de hele dag bezig zou zijn. Elke bestelling handmatig nalopen, openen, aanpassen en weer dichtplakken kost simpelweg veel tijd met deze aantallen. Om deze reden geven we op onze klantenservicepagina duidelijk aan dat het niet mogelijk is om een bestelling te wijzigen of artikelen toe te voegen nadat deze is geplaatst: https://leidingshop.nl/klantenservice/bestelling-wijzigen/. Daarnaast willen we transparant zijn: als we dit voor één bestelling doen, moeten we dat ook voor andere bestellingen doen, wat praktisch niet haalbaar is. Vandaar dat we hier helaas geen uitzondering op kunnen maken, maar hopelijk heb je daar begrip voor. We hebben dit eerder via de mail proberen uit te leggen en kijken altijd naar mogelijke oplossingen. Helaas is het in dit geval niet anders dan het foutieve artikel opnieuw te bestellen of het op te halen in onze winkel in Bergeijk, waarbij je de verzendkosten kunt besparen. We hopen dat dit een en ander voor je verduidelijkt, Wouter en dat je inmiddels aan de slag bent met je klus! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
prima, een handleiding voor aansluiting was handig geweest
Bedankt voor je review en tip, Ammy! We zijn volop bezig met het optimaliseren van onze webshop en alles wat daarbij komt kijken. Een handleiding voor de tyleen-kogelkraan staat bij deze genoteerd! Als je nog vragen hebt, horen we het graag en mocht intussen alles duidelijk zijn: veel succes met de klus! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Snelle levering goede materialen
Bestellen ging gemakkelijk betalen ging gemakkelijk ,en snelle klaarzetten en over alles een duidelijke mail
Bedankt voor je review, Frank! Fijn om te horen dat het hele proces volledig naar wens is verlopen. Mochten wij nog wat voor je kunnen betekenen, dan horen we dat graag! Veel succes met de klus! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Er zijn veel leveranciers die deze producten aanbieden. Omdat ik mijn goten bij Leidingshop besteld heb, wilde ik zeker zijn dat de merknaam gekend was, zodat ik naderhand nog onderdelen kan kopen die passeN En dat is gelukt.
Bedankt voor je review, Michael! Fijn om te horen dat zowel de bestelling als de levering precies aan je verwachtingen voldeden. En natuurlijk helemaal prettig dat de onderdelen goed pasten op de eerder bestelde artikelen. Succes met de klus en we zien je graag weer terug! Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
Er was een foutje in de levering geslopen, maar na een mailtje werd dit vlug rechtgezet en het correcte item werd dezelfde dag nog verstuurd.
Bedankt voor je review, Jos! Het is altijd vervelend als er iets misgaat met een bestelling, maar fijn om te horen dat het snel en goed is opgelost. Succes met de klus en we hopelijk tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Leidingshop
1 Eijkenakker
Bergeijk 5571 SL