Duidelijke webshop

Met gemak mijn producten gevonden, duidelijke omschrijving en een ruim assortiment. De one shop stop voor leiding materiaal. Vlotte levering. Heb geen ervaring met retour of klachten mbt de geleverde producten.

snel en correct geleverd

Snel en correct geleverd. Schaar (47 eur) viel qua uitvoering wat tegen en zou ik voor die prijs niet meer kopen. Vergelijkbare in de bekende winkels kosten minder dan de helft. Ruime keuze aan tyleen koppelingen! Aanbevolen.

Correcte afhandeling en levering

Vlotte levering

Vlotte levering en fout door hun vlot recht gezet

te beperkte instructies

Te weinig instructies mbt installatie

product precies op tijd geleverd

Het product is op jullie webpagina juist omschreven en is op een snelle en eenvoudige manier te bestellen. 10 meter flexibele drukleiding vind je niet in een fysieke winkel.

Ik vond dat de bestelling snel is geleverd. Het geleverde voldoet ook aan de verwachtingen

Product voldeed naar verwachting

Gewoon alles netjes geleverd

Niets meer aan toe te voegen. Goede service.

Alles goed geregeld!

Jammer dat we niet op rekening kunnen bestellen, hierdoor moeten collega's de factuur 'prive' vooraf betalen.

Goede kwaliteit

Het materiaal goed verpakt en goed ontvangen. Ik ben er blij mee. Ik beveel dit product zeker aan.

Makkelijk.en snel

Makkelijk, goede website.

Goede website. Makkelijk kunnen vinden en bestellen.

Probleemloos mijn benodigde artikel kunnen vinden en bestellen. Opgehaald in Bergeijk na een berichtje de volgende dag dat de bestelling klaar lag,

leidingen zonder lekkage

Makkelijk om zelf mee te werken, goede uiteg op de site en snelle service.

Fijne belevenis.

Op de website 50m drainagebuis besteld. Dat verliep al heel vloeiend! Omdat ik de verzendkosten hiervoor wat aan de hoge kant vond, ben ik 't een week later zelf gaan afhalen. Het meisje in de winkel zei heel vriendelijk "Kijk es..." en "dat is in orde zo!" en vervolgens kon ik met m'n nieuwe aanwinst gewoon weer richting huiswaarts, heel blij. En nu ligt ie hier in de garage, in afwachting dat ik zin krijg om te schuppen. Maar dus, leidingshop... Helemaal top.

Correct

Snelle levering en correct

Ruime kueze

Alles volgens afspraak Informatie over levering

Groot assortiment en snel geleverd.

Overzichtelijke webshop, scherp geprijsd, snel ontvangen

Mijn ervaring is positief. Bij een Google zoekopdracht naar een 40 mm slangtule popte de website van Leidingshop met een acceptabele prijs op in de suggesties. Na doorklikken kwam ik op de overzichtelijke en scherp geprijsde pagina van deze webshop. Bestellen ging snel en overzichtelijk, terwijl de zending binnen 2 werkdagen werd ontvangen…

Correct en tijdig!

Mijn tweede bestelling hier en twee keer prima verlopen. Doe zo verder.

Eersteklas service en spullen snel geleverd

Zeker een bedrijf waar je met plezier dingen bestelt

Eijkenakker 1

5571 SL Bergeijk

+31 (0)85 401 9164

Over Leidingshop

Leidingshop, sinds 2009 een begrip in de Kempen en omstreken. Waar we ooit zijn gestart met de verkoop van installatiematerialen en leidingwerk, zijn we inmiddels uitgegroeid tot een webshop waarbij je alle benodigdheden kunt vinden voor je klus in én rondom huis. Zowel de thuisklusser als bedrijven weten ons te vinden! Ons ruime assortiment bestaat uit alles wat je nodig hebt voor het onderhouden en aanleggen van je vijver, tot het (milieubewust) afvoeren van je hemelwater. Maar ook voor de aanschaf van een waterpomp of complete beregeningsinstallatie ben je bij ons aan het juiste adres. Leidingshop staat bekend om kwaliteit, specialisme en persoonlijke aandacht. Onze klanten staan voorop en we leveren enkel artikelen waar we zelf voor 100% achter staan. Zo ben je ervan verzekerd dat je altijd kwaliteitsproducten in huis hebt die niet alleen gemakkelijk in gebruik zijn, maar ook nog eens betaalbaar!