Geleverd wat besteld is.

Tevreden.

meerdere bestellingen gedaan, correct en snel geleverd.

Betrouwbare leverancier

Alles netjes geleverd en verpakt

Ruim assortiment

Ruim assortiment, goede prijs, snelle levering

Snelle levering!

Aanbevolen, duidelijke site en snelle levering!

Precies wat ik nodig heb

goed produkt goede prijs

Ben er erg blij mee

igigwdcb9ug9bxb9

Alleen maar goeie ervaring mee.

Terug een vlotte afhandeling van mijn bestelling. Duidelijke communicatie en snelle levering. Echt een aanraden. Top.

Goed spul, snel geleverd

Prima winkel

Snelle levering en goed product

Voor herhaling vatbaar

Helemaal top materiaal.

Goeie service en snelle levering

snel geleverd en juist omschreven wat je krijgt !

snel geleverd en juist omschreven wat je krijgt !

Conform verwachtingen geleverd

Geweldig snel!

Besteld en dezelfde avond al bericht dat het pakket verzonden was. De dag erna het pakket in ontvangst mogen nemen. Goed verpakt, zeker een aanrader om te bestellen hier.

Prima productie

Goeie kwaliteit mof

Gewoon goed

Fijne webshop, snelle levering van producten voor een seer goede prijs. In een woord Top.

Goed product, snelle levering

Bestelproces was gemakkelijk en de levering volgde snel.

Ruim aanbod en levering

Duidelijke en overzichtelijke webshop. Bestellen met snelle levering.

Breed aanbod, correct prijzen

En alles netjes en snel geleverd

Een prima bedrijf.

Telefonisch goed bereikbaar en ik kreeg gelijk antwoord op mijn vragen. Ze hadden precies de kwaliteitsproducten die ik nodig had.

Uiterst tevreden

Zeer tevreden van de produkten,de levering en vooral de vriendelijkheid van de klantendienst! Zeer efficient bedrijf!

Snelle levering voor kwaliteitsmerken

Producten zijn van goede kwaliteit en een prima prijs. Levering was snel, op tijd en goed contact met klantenservice

Fijn contact met de service desk.

Zoek geraakt artikel werd snel opgelost tenminste goed te woord gestaan en dat maakt het bedrijf betrouwbaar

Eijkenakker 1

5571 SL Bergeijk

+31 (0)85 401 9164

Over Leidingshop

Leidingshop, sinds 2009 een begrip in de Kempen en omstreken. Waar we ooit zijn gestart met de verkoop van installatiematerialen en leidingwerk, zijn we inmiddels uitgegroeid tot een webshop waarbij je alle benodigdheden kunt vinden voor je klus in én rondom huis. Zowel de thuisklusser als bedrijven weten ons te vinden! Ons ruime assortiment bestaat uit alles wat je nodig hebt voor het onderhouden en aanleggen van je vijver, tot het (milieubewust) afvoeren van je hemelwater. Maar ook voor de aanschaf van een waterpomp of complete beregeningsinstallatie ben je bij ons aan het juiste adres. Leidingshop staat bekend om kwaliteit, specialisme en persoonlijke aandacht. Onze klanten staan voorop en we leveren enkel artikelen waar we zelf voor 100% achter staan. Zo ben je ervan verzekerd dat je altijd kwaliteitsproducten in huis hebt die niet alleen gemakkelijk in gebruik zijn, maar ook nog eens betaalbaar!