Gemakkelijke webwinkel snelle service.

Snelle afhandeling van de bestelling en snel en compleet geleverd

Snelle afhandeling van de bestelling en snel en compleet geleverd

Perfecte uitvoering van bestelling. Maar de produktomschrijving was te summier, zodat het niet bruikbaar was.

Snel geleverd en correct.

Alleen de filters zijn er niet bij . Is appart te koop blijkbaar. Dacht van niet ma goed . Al de rest is top !

Geleverde producten van een bedenkelijke kwaliteit

Het bestellen en de levering ging vlot. De ontvangen producten waren van een erg matige kwaliteit. De suggesties van de site welke producten bij elkaar zouden horen zijn naar mijn idee niet getest. Ik heb erg veel aanpassingen moeten doen om de collector werkend en niet lekkend te krijgen.

snelle service, goed verpakt

geleverd binnen de beloofde tijd, goed product, degelijk verpakt

geleverd binnen de beloofde tijd, goed product, degelijk verpakt

Sneller verzenden

De bestelling was ‘ s morgens gedaan , alles was op voorraad maar werd niet verzonden. Dat gebeurde pas 1 dag later. Koppelingen waren we op zaten te wachten. Dat kan beter.

uitstekent

goede prijs en zeer snel geleverd

Prima shop

Ruime sortering, goede materialen en snelle levering.

Duidelijke website

Bij vragen zijn ze soms wat "ONGEDULDIG". Is misschien de "MODERNE TIJD". Product is prima

Geen bijzonderheden

Alles ging naar verwachting.

Uitstekende service

Ik had een foutje gemaakt bij de bestelling, dat ze toch nog hebben corrigeren ! Super.

Levering top

Ik had in de omschrijving de vraag gesteld of het bestelde verloop 110 naar 70 paste op de bestelde zandvanger. Helaas geen reactie op gehad. Deze paste dus niet. Inmiddels 2x mof gekocht 110x110 en "probleem" opgelost.

Prima service en snelle levering

Alles is geleverd zoals beloofd

Snelle en correcte levering

Supper

Prima terugslagklep tegen een scherpe prijs

Artikel (terugslagklep) was op de website duidelijk omschreven, met alle relevante details. Voordelig geprijsd, vergeleken met andere shops. Op tweede dag na bestelling geleverd.

Snelle service, compleet aanbod

Makkelijk te bestellen. Breed aanbod. Duidelijke website. Snelle levering

Prima ervaring, wat gevraagd werd werd snel geleverd

Kleine bestelling, vlot geleverd

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Zeer tevreden!

Voor mijn waterprojecten bestel ik regelmatig bij Leidingshop. Ik ben enorm tevreden van de prijs, kwaliteit, en voornamelijk snelheid.

Top.

Correcte en snelle afhandeling van de bestelling.

Perfecte en snelle levering

Bestelling geplaatst en na een uur kon ik het al ophalen, top

Gewoon perfect

Snel geleverd en goede producten Waar voor u geld

Eijkenakker 1

5571 SL Bergeijk

+31 (0)85 401 9164

Over Leidingshop

Leidingshop, sinds 2009 een begrip in de Kempen en omstreken. Waar we ooit zijn gestart met de verkoop van installatiematerialen en leidingwerk, zijn we inmiddels uitgegroeid tot een webshop waarbij je alle benodigdheden kunt vinden voor je klus in én rondom huis. Zowel de thuisklusser als bedrijven weten ons te vinden! Ons ruime assortiment bestaat uit alles wat je nodig hebt voor het onderhouden en aanleggen van je vijver, tot het (milieubewust) afvoeren van je hemelwater. Maar ook voor de aanschaf van een waterpomp of complete beregeningsinstallatie ben je bij ons aan het juiste adres. Leidingshop staat bekend om kwaliteit, specialisme en persoonlijke aandacht. Onze klanten staan voorop en we leveren enkel artikelen waar we zelf voor 100% achter staan. Zo ben je ervan verzekerd dat je altijd kwaliteitsproducten in huis hebt die niet alleen gemakkelijk in gebruik zijn, maar ook nog eens betaalbaar!