Svar fra bedriftseieren
Jammer om te horen dat je onze service anders hebt ervaren dan gehoopt, Erik! Onze collega's hebben inderdaad veel tijd en moeite gestoken in het verduidelijken van de situatie en het achterhalen wat er precies mis gaat in deze zending.
Helaas is bij het afronden van je bestelling per abuis het verkeerde adres ingevuld—namelijk je vorige woonadres. Je geeft aan dat de huidige bewoners het pakket hebben geweigerd. Echter, tot op heden hebben wij het pakket niet retour ontvangen en ook geen melding van DHL gekregen dat het retour komt. Volgens de gegevens van DHL is het pakket geleverd op dat adres, niet geweigerd.
Zoals je hopelijk begrijpt hebben wij geleverd volgens de overeengekomen voorwaarden: op het adres dat bij de bestelling is opgegeven. We hebben je daarom ook geadviseerd om het oude adres uit je account te verwijderen, zodat dit in de toekomst voorkomen kan worden.
Op dit moment loopt de melding/klacht bij DHL. Zoals aangegeven zullen zij dit verder onderzoeken en in de tussentijd wachten wij netjes af op hun bevindingen.
Met vriendelijke groet,
Team Leidingshop