Svar fra bedriftseieren
Dag Maurice, we zijn verrast door je review, die we eerlijk gezegd ook als onterecht ervaren. We hebben per e-mail contact gehad over je eerste bestelling, die door PostNL op een verkeerd adres is afgeleverd. Helaas is dat verkeerde adres door jou ingevoerd tijdens het bestelproces. Dat is natuurlijk erg vervelend en kan altijd gebeuren, maar uiteindelijk blijft het wel je eigen verantwoordelijkheid. Zoals altijd doen wij ons uiterste best om te leveren zoals beloofd: daarom is het pakket naar het door jou opgegeven adres verstuurd.
Achteraf bleek dat dit adres niet bestaat, waardoor PostNL het pakket niet heeft kunnen afleveren. Waar het pakket dan wél terecht is gekomen, is nog onduidelijk. Daarom hebben we netjes een onderzoek gestart bij PostNL, dat overigens nog steeds loopt. Zodra we een update van hen ontvangen, laten we je dat uiteraard direct weten.
Omdat het onderzoek enige tijd kan duren en je de producten snel nodig had, hebben we je geadviseerd om alvast een nieuwe bestelling te plaatsen, dit keer wel met de juiste adresgegevens. Zo konden we de spullen diezelfde dag nog naar het juiste adres sturen.
We denken graag met je mee en hopen dat we dat in deze situatie ook hebben laten zien. Juist daarom vinden we het jammer om te lezen dat je een andere indruk van ons hebt gekregen en deze blijkbaar wilt delen.
Succes met de klus, Maurice!