Filter

Top en snelle levering

ok

snel geleverd, prima deal

Goed product en snelle levering

Goede sterke slangklemmen.

Perfect , de levering, de kwaliteit en de opvolging

Bij mijn laatste bestelling was er één item niet voorradig maar werd hiervan op de hoogte gebracht via mail en de levering werd met enige vertraging geleverd. Perfecte manier van handel drijven . Héél tevreden zowel van het aanbod als de service.

Bestelling correct geleverd,ook snel thuis bezorgd Gewoon alles okido.

Gewoon goed.

Wat ik besteld heb ķwam snel en perfect over. Vlotte afhandeling. Zeer waardevol. Hier kun je van op aan.

Goed bruikbaar en netjes geleverd. Helaas de bode gemist en moest de spullen afhalen

Nette site snelle levering

Spullen waren zoals op de site staat snel geleverd.

Goede kwaliteit

Gewoon goed anders bestel ik niet bij jullie

Simpelweg zeer goed

Makkelijke site, kwalitatieve producten, duidelijk bestelproces, degelijk verpakt, vlotte levering … simpelweg goed of zelfs zeer goed

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Correct

Correct

fijne service !

Ik had een paar vragen over artikelen, ik ben keurig geholpen en zeer tevreden met de aankoop!

goed meer niet

Goed spul had alles snel binnen

Materiaal goed op voorraad dus snel af te halen

Materiaal goed op voorraad dus snel te af halen scherpe prijs en materiaal van bekende merken

Duidelijke webshop

Met gemak mijn producten gevonden, duidelijke omschrijving en een ruim assortiment. De one shop stop voor leiding materiaal. Vlotte levering. Heb geen ervaring met retour of klachten mbt de geleverde producten.

snel en correct geleverd

Snel en correct geleverd. Schaar (47 eur) viel qua uitvoering wat tegen en zou ik voor die prijs niet meer kopen. Vergelijkbare in de bekende winkels kosten minder dan de helft. Ruime keuze aan tyleen koppelingen! Aanbevolen.

Correcte afhandeling en levering

Vlotte levering

Vlotte levering en fout door hun vlot recht gezet

te beperkte instructies

Te weinig instructies mbt installatie

product precies op tijd geleverd

Het product is op jullie webpagina juist omschreven en is op een snelle en eenvoudige manier te bestellen. 10 meter flexibele drukleiding vind je niet in een fysieke winkel.

Ik vond dat de bestelling snel is geleverd. Het geleverde voldoet ook aan de verwachtingen

1 Eijkenakker

Bergeijk 5571 SL