Filter

snel en correct

vandaag besteld en morgen in huis !

Snel en goed

Heel duidelijk én snel.

Geleverde stalen beugels zijn niet op maat

2620790 stalen pijpbeugel elektrolytisch verzinkt M8x50mm Met de bovengenoemde beugels kan je geen buis van 50mm klemmen. De pijp hangt los in de beugels. Dit opgelost door alle groene kunststof delen van deze beugels te verwijderen. Was geen goede keuze. Beugel is niet geschikt voor waar hij voor bedoeld is.

Snel en goed

De rioolkleppen waarvan ik er 2 bestelde zijn van een goed merk en de prijs is goed. Lage drempel voor gratis verzenden. Snel geleverd. Helemaal goed! Graag weer.

Duidelijke informatie op de site. Snel geleverd

Fijn bedrijf om zaken mee te doen

Overzichtelijke webshop, scherpe prijs en snel geleverd.

Breed assortiment met scherpe prijzen en snelle levering

Zie titel

Opmomm

Hg hbh

Goed geregeld en op tijd

Product goed en op tijd

Snelle correcte levering

Prima website; perfecte levering

Prima website, uitgebreid assortiment, geode prijs en perfecte levering

Uitgebreide keuze, snelle levering

Op de overzichtelijke website is een zeer uitgebreid assortiment beschikbaar. Ik had het juiste onderdeel snel gevonden en besteld. Door de snelle levering kon ik het product snel toepassen. Prima bedrijf en ik een zeer tevreden klant.

Ok

Zonder woorden,super.

Makkelijk bestellen, snel geleverd

Via google op de site beland, boodschappenlijstje ingevuld, gecontroleerd met de helpdesk en binnen 2 dagen in België geleverd. Super

Goede prijs, goede materialen.

Heel goed ook netjes Maar als ik een hele (dure bestelling ) €250 die zet je niet zonder iets bij de deur maja dat is het enige Voor de rest top

prima, snel

snelle levering, prima

ging erg makkelijk

Bestellen bij de Leidingshop ging erg makkelijk. Kon ook erg makkelijk vinden wat ik zocht en de bezorging was accuraat!

Snel en correct

niets op aan te merken!

Boven verwachting goed

Groot productaanbod. Scherp geprijsd. Specifiek product via de website vinden en bestellen was heel makkelijk. Mijn order was razendsnel en zorgvuldig verpakt binnen. Dankzij de uitgebreide en heldere communicatie rondom het bestelproces wist ik precies waar ik aan toe was. Kortom; aanrader.

prima snel geleverd

prima webshop kan alles goed vinden

gekregen wat ik vroeg

Prima en duidelijke informatie

Alles wat ik nodig had was zo besteld en alles is ondertussen geïnstalleerd

prima en/op tijd volgens afsprrak

zoals omschrijving in een zin

Snel, flexibel en meedenkend

1 Eijkenakker