Filter

Snel en goed

Alles is goed gegaan

Altijd binnen 2dagen geleverd.

Gewoon goed!

De juiste spullen werden goed en vlot geleverd

Ik kon geen slangklemmen voor de bestelde luchtslang op jullie site vinden en moest daarvoor nog naar een andere winkel

Snelle adequate levering

Snel geleverd volgens bestelling.

Helemaal top

Prima opstond en mooi product

Zeer goede hulp bij het kiezen

Kopen van buizen is een risico online want je kunt niet "zien" of alles netjes past - de mensen van Leidingshop waren bijzonder behulpzaam, waardoor alle stukken die ik koos perfect op mekaar pasten. Hartelijk dank daarvoor!

Bestelling netjes ontvangen

Het product dat ik heb besteld heb ik netjes in ontvangst mogen nemen. Het bestel proces verliep ook goed.

Goede prijskwaliteit

Belangrijk is voor mij dat vrijwel alles wat ik nodig had in het assortiment zit

Zeer concurrerende prijs voor een goed product

Zeer concurrerende prijs voor een goed product

helemaal goed

snel en correct geleverd

Goede srvice, snelle levering

Aanvankelijk verkeerde product besteld. Retourzending snel afgehandeld en juiste product weer snel geleverd.

Correcte levering

Zeer goed en snel

t’was maar een klein verloopstukken, maar de het was in een keer goed en snel geleverd, reedzzzzzzz!!!!

Duidelijke afronding van bestelling en leverdatum keuse!

Op aangegeven tijd afgeleverd. Prima

Top product

Super snelle levering, en voor een scherpe prijs

slecht

17 Oktober besteld. ik heb de bestelling nog steeds niet ontvangen.

Klant vriendelijk

Bestelde producten snel geleverd.

deze produkten zijn hier niet verkrijgbaar in de handel

Snel geleverd , bijzondere grote verpakking

De verpakking kan duurzamer , aanpassen op de grote van het te verzenden object, zat in grote doos, had ook in bubble enveloppe gepast

Snelle, goede service.

Ik vond de website duidelijk en heel uitgebreid

Per abuis verkeerde recensie geschreven over een ander artikel van een andere webshop. Dat ging om een M24 gasafsluitdop. Het artikel wat ik bij Leidingshop heb besteld was een mantelbuis rond 40 en 25 meter lang. Dit artikel is bij een bouwmarkt eigenlijk niet vaak aanwezig en dan ook nog eens veel duurder. Kortom, precies wat ik nodig had voor een goede prijs en een snelle levering!

Goede en snelle levering

Online Bestellen is zeer handig door duidelijke info op website

Topservice!

Snelle en correcte levering

Goed product en goede prijs. Levering ook op tijd.

Toppie

1 Eijkenakker